Sâmbătă,
08.08.2020
Partial Noros
Acum
30°C

Sibiu, strada Arghezi: Din bube, mucegaiuri si noroi; Iscat-am frumuseti si preturi noi

11 Februarie 2013 22:50

Locatarii străzii Tudor Arghezii din ”Zona Zero” de impozitare a Sibiului s-au săturat de pungile de plastic pe care și le iau peste pantofi în fiecare dimineață și cer să apară cât mai repede la suprafață, din valurile de noroi, o frumusețe de asfalt. ”Felicitări și constructorului, Terra Buiding, fain nume, din cadrul ”Proiect transport urban” ... așa scrie pe fainul panou din capul străzii. Propun realizatorilor proiectelor îndrăznețe din Sibiu, proiecte gen: teleportări spre locurile de muncă, școală, grădinițe ale locatarilor străzii; deplasări pe perne magnetice pe noroi ale mașinilor locatarilor; automate cu pungi de plastic pentru încălțări utile vizitatorilor străzii; spălătorii auto la intersecțiile străzii”, propune ironic un locatar al străzii. 

Strada se află în zona Zero a Sibiului, ceea ce înseamnă că proprietarii de aici plătesc cele mai mari impozite la Primărie. Reprezentanții municipalității spun că vina pentru situația creată o poartă constructorul. ”Constructorii au obligația ca, la intrarea în sezonul rece, să aducă străzile aflate încă în lucru să le aducă la un stadiu cât de cât carosabil. Inspectorii noștri vor verifica această situație”, susține purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore. 
Strada Tudor Arghezi se află între Șoseaua Alba Iulia și strada Dealului, iar cel mai cunoscut ”locatar” este Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale "Cindrelul - Junii".

Comentarii

10 comentarii

Andreea Sabau

Acum 7 ani

Ati descris perfect! È o adevarata aventura sa reusim sa ajungem in curtile noastre! Suntem curiosi sa vedem in cat timp se va intervenì pentru a ameliora situatia!
Raspunde

Cetatean

Acum 7 ani

Strada Tudor Arghezi se află între Șoseaua Alba Iulia și strada Dealului, iar cel mai cunoscut ”locatar” este Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale \"Cindrelul - Junii\". - PAI SE PASTREAZA CULTURA DRAGII MEI ADICA PREA BUN PREA CA LA TARA - CA DOAR NU ERA PE VREMURI DALE, ASFALT SI ALTE CHESTII SA LE ZICEM CIMENTOASE
Raspunde

Radu Niculescu

Acum 7 ani

Cel mai cunoscut locatar este Andreea Sabau!...
Raspunde

@3

Acum 7 ani

imi pare rau dar nu cunosc persoana.ar fi trebuit?
Raspunde

cici

Acum 7 ani

Ce s-a intamplat cu prima varianta a articolului, aparuta ieri, 12 feb 2013? Era si o fotografie, de la fata locului, cu brazdele de pe aceasta strada, erau si mai multe comentarii.....
Raspunde

rambo

Acum 7 ani

Aia a fost ieri... Nu e voie sa fie murdarita imaginea orasului si mai ales imaginea Fuhrerului!
Raspunde

Adi

Acum 7 ani

Ce misto s-au evaporat din stire comentariile creitice la adresa sasului ... fain... astia de la TnS ajung mai rau ca Tribuna cand e vorba de Dl. Inginer
Raspunde

hopa

Acum 7 ani

ha ha...sa evaporat fotografia si comentariile critice?primaria sibiu cum permitetzi asa ceva in oras?aduceti oamenii la disperare....santiiere deschise pe timpul iernii?se vede cum a ti prins ciolanul...si Herr primar cand te plimbi in MUNCHEN asa ai vazut strazile?eu nu cred...dar cand ies bugetarii in pensie mult milionari nu este de mirare......aveam impresia k ne orientam spre tarile civilizate si nu spre bangladesch.....rusine rusine rusine...
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 7 ani

În urma problemelor tehnice din ultimele ore, s-au pierdut mai multe comentarii și fotografii, aferente multor articole. Ne pare rău, nu e vorba de nicio altă cauză.
Raspunde

altii au memorie

Acum 7 ani

www.oradesibiu.ro/2013/02/10/foto-dezastru-strada-arghezi-locuitorii-fac-scandal-cauza-lucarilor-abandonate/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus