Vineri,
03.02.2023
Ceata
Acum
1°C

Administratia despre spitalul privat Polisano: e o diferenta intre un spital si un mall

Administrația Sibiului încurajează investițiile private în domeniul sănătății, a arătat azi primarul Klaus Johannis, într-o discuție care a pornit de la lipsa locurilor de parcare suplimentare, în zona noului Spital privat Polisano. Potrivit lui Johannis, strada Izvorului (unde se află noua instituție medicală) va intra în reabilitare, numărul locurilor de parcare urmând a fi suplimentat. Strada este una aglomerată, având în vedere că pe lângă intrarea în curtea Spitalului Județean, acolo se află și Facultatea de Medicină din cadrul ULBS, dar și Biblioteca universității.
”Va fi o problemă în continuare cu locurile de parcare. Dar mie mi se pare un lucru mare faptul că a fost ridicată o instituție privată într-un domeniu unde statul e falimentar”, a spus Johannis. El a arătat că astfel de investiții vor fi încurajate de administrația pe care o conduce. ”Este o mare diferență între un spital și un mall, de exemplu. Cu un spital privat câștigă și comunitatea”, adaugă Johannis.

Noul spital a fost deschis parțial la finele lunii trecute.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

siby

Acum 9 ani

Da, asa este insa avem nevoie de ambele investitii! Cei sanatosi de mall pentru a se hrani si imbraca iar cei bolnavi de spital pentru a se trata si vindeca!
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

bv si felicitari dl.vonica....lasa siby k mallul este oricum gol....cu 10lei cei lasa acolo sibenii nu se fac afaceri....
Raspunde

PUG

Acum 9 ani

asa, dar noua clinica nu trebuia sa asigure si un numar suficient de locuri de parcare? sau e un parteneriat public privat mascat si Primaria participa cu parcarea? N-ar fi neaparat rau, dar sa stim si noi, sa nu para ca totul e intamplator sau complicitar. Ar fi fost mai frumos sa se fi declarat de la bun inceput ca locurile de parcare vor fi asigurate de catre primarie, pe domeniul public printr-o investitie din bani publici.
Raspunde

sibian get beget

Acum 9 ani

Felicitari d-lui Vonica. La fel si administartiei sibiene care incurajeaza astfel de proiecte. Cu stima.
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Draga PUG, esti naiv(a)?Nu se putea justifica investitia publica!Ma rog, nici acum nu se poate,depinde cum va privi Curtea de Conturi problema.Solutia legala este finantarea de catre Polisano a lucrarilor de amenajare a parcarilor.
Raspunde

curtea cu conturi

Acum 9 ani

sa mearga bolnavii la curtea de conturi. de fapt, sunt deja acolo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus