Vineri,
04.12.2020
Partial Noros
Acum
11°C

Concurs de idei de afaceri pentru studentii ULBS

14 Februarie 2013 21:02

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu organizația studențească AIESEC, a lansat concursul ”Idei de Afaceri” în cadrul proiectului Promovarea antreprenoriatului in mediul universitar.

Concursul se adresează celor 120 de masteranzi ai universității sibiene care au participat la Cursul de ”Bazele Antreprenoriatului” și la Trainingul ”Managamentul echipei de lucru”. Până în data de 15 februarie 2013, masteranzii interesați de acest concurs trebuie să trimită în format electronic, pe adresa grant.antreprenoriat@ulbsibiu.ro, o scrisoare de intenție pentru înscrierea in Concursul ”Idei de Afaceri” și Planul de Afaceri propus redactat și semnat de autor în format pdf.

”Scopul acestui concurs este acela de a susține spiritul antreprenorial în rândul studenților masteranzi, prin premierea celor mai bune planuri de afaceri. Participanții sunt studenții înscriși la programele universitare de master, anul II, membri ai grupului țintă, care doresc să inițieze o activitate independentă sau care doresc să implementeze o nouă idee de afacere”, spun organizatorii.

Propunerile înscrise în concurs vor fi analizate în perioada 18 – 20 februarie 2013. Cele mai bune 12 planuri de afaceri vor fi selectate şi vor fi supuse jurizării. Primii clasaţi vor primi premii constând în capital pentru deschiderea afacerii diferenţiat în funcţie de poziţia ocupată în clasament, valoarea totală a premiilor alocate fiind de 12.000 de lei. Anunțarea câștigătorilor și înmânarea premiilor se vor face în cadrul unei ceremonii organizate la Centrul de Consultanță în Afaceri pentru Studenți în data de 21 februarie 2013, la ora 17.00.

Promovarea antreprenoriatului în mediul universitar, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, se derulează în perioada 01 decembrie 2011 – 31 martie 2013, în parteneriat cu organizaţia studenţească AIESEC.

Proiectul se înscrie pe Axa prioritară 1 - Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere, Domeniul major de intervenţie 1.2 - Calitate în învăţământul superior şi are valoarea totală de 939.446 ron din care 878.519 ron finanţare nerambursabilă.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cititor

Acum 7 ani

Toate ideile bune vor ajunge in posesia unor profitori, care vor beneficia de ele fara munca si fara cheltuiala, iar masteranzii care vor produce ideile se vor lupta in continuaree cu mizeria societatii romanesti. Nu fiti fraieri sa va dati ideile originale. pastrati-le si incercati sa le puneti in aplicare, acuma sau mai tarziu, cand o sa aveti posibilitatea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus