Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Pe ce se duc banii de investitii la Medias

Anul acesta peste 30 % din bugetul local al municipiului Mediaş va fi alocat investiţiilor. Astfel municipalitatea asigură resursele necesare pentru terminarea investiţiilor deja începute şi pentru demararea unor lucrări noi.

”Anul acesta vom continua lucrările la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Persoane Vârstnice, vom efectua lucrări de modernizare şi eficientizare a sistemului de iluminat public în municipiul Mediaş şi satul aparţinător Ighişu Nou, vom continua lucrările de amenajare a parcului din zona Izvorul Dorului, precum şi lucrările de amenajare a parcului de joacă „Orăşelul Copiilor“ de pe str. C. Brâncoveanu. De asemea, se vor efectua lucrări de echipare tehnico-edilitară a zonei construite în incinta fostei Şcoli de Aviaţie”, a declarat primarul Teodor Nemțu.

Primarul Mediașului a mai spus că vor continua lucrările de modernizare pe mai multe străzi precum: Moşnei, L. Rebreanu, Titel petrescu, M. Sadoveanu, Barajului, Porumbelelor, Teba, Ighişului, dar și amenajarea drumului de acces spre cartierul A.S Werner.

În plus, va fi efectuată și reabilitarea infrastructurii rutiere şi introducerea utilităţilor pe străzi precum: Şlefuitorilori, Dealu Furcilor,  Hula Nouă, Râşnov, Grigore Alexandrescu, Posada, Iuliu Maniu, Negoiu, Făgăraş, Jiului etc. din municipiul Mediaş  precum şi a tuturor străzilor din Ighişu Nou, toate aceste lucrări fiind finanţate din fondurile rambursabile de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

”În ceea ce priveşte lucrările noi de investiţii pe care le vom demara anul acesta, doresc să menţionez echiparea edilitară a cartierului Gloria şi a cartierului rezidenţial de pe str. D. Thellmann, lucrări la podul peste Pârâul Moşna precum şi reabilitarea podului peste râul Târnava Mare şi reabilitarea străzilor Luncii, L. Toppeltinius şi Ilarie Chendi. Nu în ultimul rând doresc să aduc la cunoştinţa medieşenilor că în scurt timp cele două sensuri giratorii noi ( intersecţia străzilor Gării cu Titus Andronic şi la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu şi Ac. Ioan Moraru cu Johannes Honterus şi N. Titulescu) vor fi puse în funcţiune“, a mai declarat Teodor Neamţu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus