Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

ACTUALIZARE: O femeie si doi barbati, suspecti in cazul taximetristului mort in Brasov

Un taximetrist de 63 de ani din Sibiu, de la firma de taxi ”953”, a fost găsit mort în județul Brașov, în apropiere de Făgăraș, în această dimineață. Taximetristul nu s-a întors aseară acasă, când i se termina serviciul, nu răspundea nici la mobil, iar soția sa l-a dat dispărut la poliție. Ancheta în acest caz este realizată de polițiștii de la IPJ Sibiu și IPJ Brașov, sub conducerea directă a procurorilor din cadrul Parchetelor Tribunalelor Sibiu și Brașov. 

UPDATE: Potrivit colegilor șoferului de la firma 953, taximetristul dat dispărut ar fi fost găsit mort în portbagajul mașinii sale.

 
Dispecerul firmei de taximetrie spune că șoferul nu a primit comanda prin telefon, ci a luat clienții, doi bărbați și o femeie, din stația de la Bulevard. Cei trei s-ar fi urcat în mașina de taxi ieri, în jurul orei 15.00. Taximetristul a anunțat că preia o cursă până la Făgăraș, însă nu a oferit datele din buletin ale clienților, așa cum se mai întâmplă în cazul curselor mai lungi.
 
ACTUALIZARE:
Pe taximetrist il cheama Gheorghe Mare si locuia in Cisnadie. El a fost gasit injunghiat in portbagajul masinii, de catre doi ciobani care au obsevat cand din taxi au iesit o femeie si doi barbati, iar automobilul a ramas pe loc.
 
ACTUALIZARE, ORA 17.50:
 
„Eu îl știam de Ghiță. Era un bătrân de vreo 60 de ani. Da', el, șofer de taxi,să umble cu brățări de aur și pe mâna stângă, și pe cea dreaptă?! Brățări groase! Și la gât avea un lanț de puteai să legi câinele de gât cu el, atât era de gros. Cum să umble cu atâta aur pe el? Normal că or fi văzut ăia - din ce am înțeles erau doi bărbați și o femeie, și asta a fost. I-a luat de la Bulevard, dar din ce am auzit prin stație nu a dat datele ălora. Acum începe nebunia, dar n-ai ce să faci. În taximetrie, dacă nu faci și comenzi mai lungi, n-ai cum să trăiești! Și nici nu știi cine ți se urcă în mașină. Se urcă, spune <> și uite că nu mai ajungi! Păcat de el!”, spune un coleg de-al taximetristului.

Comentarii

9 comentarii

adelin mohicanu

Acum 8 ani

asteptam sa reveniti cu amanunte
Raspunde

adelin mohicanu

Acum 8 ani

ciobanii au observat cand din taxi au iesit o femeie si doi barbati, dar cand un al treilea barbat, soferul de taxi a intrat in portbagaj?!
Raspunde

jan v

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca sincere condoleante familiei indurerate
Raspunde

anamaria

Acum 8 ani

daca sau urcat in taxii de la bulevard exista camere de luat vederi politia sa verifice
Raspunde

al

Acum 8 ani

Ce credetti ca scapa aia care l-au ucis cu sange rece ?
Raspunde

Fănel Iacdobescu

Acum 8 ani

Servesc la cioc sau dorsal ca mi-s doctor honoris cauza ce plmia
Raspunde

@al

Acum 8 ani

da.
Raspunde

cisnadie

Acum 8 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca,a fost un om bun.A fost prietenul cel mai bun al tatalui meu.Nu-mi vine sa cred ca familia trebuie sa treaca prin asa ceva.Sper ca cei vinovati sa plateasca!
Raspunde

sibiu

Acum 8 ani

sihur ciobanii au vazut mai mult , faza cu portbagajul,,,si parca zicea politia ca banii si lantul erau la victima ,,,asa ca ,,,asteptam amanunte......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus