Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Krypton revine la Sibiu

Trupa Krypton, de data aceasta într-o formulă restrânsă, vine în Oldies Pub să îşi încânte fanii cu cele mai îndrăgite piese. Joi, 21 februarie sibienii de toate vârstele sunt aşteptaţi la „concertul Krypton - unplugged – O parte din noi”.

„Am creat acest proiect într-o formulă restrânsă cu gândul că o chitară ,o voce şi o violă pot transmite o vibraţie, un mesaj unui public ce a crescut cu muzica noastră. Departe de "armata" decibelilor şi a sonorităţilor electrice, de data aceasta redefinind un spaţiu acustic, cald, ne apropiem de vechii noştri fani, dar şi de generaţia nouă, cu piese scrise acum două decenii, dar şi cu noutăţi interpretate - unplugged, într-un spectacol intitulat "O parte din noi". O parte dintre noi Krypton-ii, pregatim pentru acest an şi primul album unplugged din patrimoniul- trupei urmat de un turneu de promovare în mai-iunie în Belgia, Franţa, Elveţia, turneu organizat de Mihaela Trifu şi RoArt”, spun reprezentanţii formaţiei.

În Krypton Unplugged-Acoustic îi regăsim pe Eugen Mihăescu, Gabi Nicolau "Guriţa", feat. Theo - "The Lady in Black"- Teodora Dragomirescu-viola.

Concertul va avea loc joi, 21 februarie, de la ora 22:00. Preţul unui bilet este de 20 lei.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus