Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Se prelungeste perioada de selectie pentru studentii care doresc sa lucreze in Germania

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti prelungeşte perioada de selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară - minim doua luni.

Candidaţii pot participa la preselecţie dacă au vârsta cuprinsă între 18 - 35 ani, sunt studenţi şi masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu; şi au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană (cel puţin 3 ani de studiu).

Depunerea dosarelor şi sustinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 18 februarie – 01 martie, în intervalul luni - joi, orele 09:00-15:00 şi vineri orele 09:00 – 12:30 la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda, nr. 12.

Studenţii sibieni interesaţi, cu cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană pot solicita informaţii suplimentare de la AJOFM Sibiu cu sediul situat în str. Morilor nr. 51.

Documente necesare:

- copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);

- opţional, copie paşaport (cu o valabilitate de minim 6Iuni);

- fişa de solicitare - Bewerbung 2013 - completată în 2 exemplare la calculator şi semnată (formularul tipizat se regăseşte pe site-ul A.M.O.F.M. Bucureşti, www.bucuresti.anofm.ro. rubrica Actualizări în site);

-adeverinţa de la facultate în care să se specifice anul de studii şi ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate);

-adeverinta de la facultate - Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum şi instrucţiunile de completare sunt postate pe site-ul A.M.O.F.M. Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro. secţiunea Actualizări în site);

- dovada acreditării, în cazul unei facultăţi particulare;

- copie de pe foaia matricola (cu excepţia studenţilor din anul I de studiu);

- recomandare de la unul din profesorii de la facultate;

- 3 fotografii tip paşaport;

- copie carnet de conducere (dacă este cazul).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus