Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
17°C

Calea Cisnadiei, inchisa pe o noua portiune pentru lucrari

Până la 1 august, circulația pe Calea Cisnădiei între străzile Nicolae Iorga și Gheorghe Dima a fost închisă, anunță reprezentanții administrației locale. Lucrările la această stradă au început în septembrie anul trecut, primul tronson închis fiind cel între bulevardul Mihai Viteazul și strada Nicolae Iorga. ”Traficul de pe strada Nicolae Iorga se va îndrepta obligatoriu la dreapta pentru a ajunge pe strada Lămâiţei. Şi pe acest tronson al străzii vor fi reabilitate reţelele de apă şi canal, structura rutieră, trotuarele, parcările şi spaţiile verzi”, anunță Primăria Sibiu, într-un comunicat de presă.
Lucrările sunt executate de asocierea Excavaciones Y Transportes ORSA SL - SC Vectra Service SRL, valoarea contractului fiind de 1,25 milioane de euro, fără TVA. Ultimul tronson al Căii Cisnădiei care va fi închis, cel mai probabil în două etape, este cel cuprins între strada Gheorghe Dima și ieșirea din municipiul Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus