Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Johannis il sustine pe Marius Vecerdea pentru functia de vicepresedinte la tenis

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, îl recomandă pe Marius Vecerdea, proprietarul Bazei Sportive Pamira, pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Tenis. Alegerile au loc vineri, 22 februarie, atunci când Adunarea Generală a FRT se va întruni pentru a stabili noua formulă de conducere.

Johannis și-a exprimat susținerea printr-o scrisoare de recomandare pe care i-a transmis-o lui Marius Vecerdea. 

 

Johannis: Vecerdea a deschis ușa tenisului, în Sibiu

Primarul Sibiului consideră că prin deschiderea Clubului Pamira, Marius Vecerdea a făcut un pas important în a aduce tenisul în oraș. „Prin deschiderea Bazei Sportive Tenis Club Pamira la Sibiu, în anul 2005, domnul Marius Vecerdea a reuşit să deschidă şi în Sibiu un domeniu pe atunci foarte puţin reprezentat în oraşul nostru: tenisul. Deschiderea clubului de tenis Pamira a însemnat, pentru Sibiu, o investiţie de aproximativ un milion de euro şi o oportunitate pentru iubitorii acestui sport să practice tenisul de performanţă. De la bun început mi s-a părut remarcabilă atitudinea domnului Vecerdea faţă de tenis, faţă de Sibiu, faţă de provocarea pe care a acceptat-o. În primul rând mi s-a părut notabil faptul că a decis să se întoarcă în ţară, în Sibiu, pentru a realiza această bază sportivă. Apoi, în toate proiectele pe care le-a iniţiat în domeniul tenisului m-a impresionat plăcut ambiţia şi seriozitatea de care a dat dovadă, obţinând rezultate frumoase în proiectele sale”, a scris edilul în scrisoarea de recomandare.

Johannis: turneul, o oportunitate pentru pasionații de tenis

Și Open-ul sibian este văzut cu ochi buni de Klaus Johannis, potrivit căruia turneul din anul 2012 a reprezentat o oportunitate pentru pasionații de tenis, pentru a vedea, în propriul oraș, tenismeni de talie internațională. „Unul dintre cele mai importante şi mai recente proiecte ale domnului Marius Vecerdea a fost organizarea, la Sibiu, în 2012, a Turneului Internaţional de Tenis ATP Challenger Sibiu - BRD Sibiu Open. Recunosc că am fost foarte impresionat de talia acestei competiţii şi organizarea foarte bună din partea Pamira. Am avut, la Sibiu, tenismeni de talie internaţională precum Adrian Ungur, Victor Hănescu, Inigo Cervantes, Alessandro Giannessi, Joao Souza, Andreas Haider-Maurer şi Augustin Gensse. Pentru mine, dar şi pentru sibienii care au participat la meciurile acestui turneu, a fost o ocazie bună de a vedea cum se joacă tenisul de performanţă”, mai transmite Johannis în scrisoarea de recomandare pentru Marius Vecerdea.

Potrivit lui Johannis, „într-un timp relativ scurt, domnul Marius Vecerdea a reuşit să aducă tenisul sibian în atenţia iubitorilor acestui sport din întreaga ţară şi chiar din străinătate, astfel că, în prezent, copii şi juniori din alte localităţi din ţară vin să înveţe tenis la Sibiu. Această recomandare este rezultatul şi atestarea contribuţiei domnului Vecerdea în dezvoltarea comunităţii sibiene, în domeniul sportului. Sibiul are astăzi o apreciată şcoală de tenis unde pot învăţa sau aprofunda tenis-ul atât copiii şi juniorii, dar şi sportivii de performanţă. Consider că seriozitatea de care a dat dovadă în proiectele iniţiate pentru tenis în Sibiu, faptul că a decis să investească în sport, pregătirea profesională pe care a acumulat-o atât în ţară, cât şi în străinătate, îl recomandă pe domnul Marius Vecerdea pentru funcţia de viceprezedinte al Federaţiei Române de Tenis".

Johannis, actor pentru tenis

Colaborarea dintre Vecerdea și Johannis nu este o noutate, mai ales că în 2012, cu o susținere din partea autorităților locale, proprietarul de la Pamira a organizat Turneul Internațional de Tenis ATP Challenger Sibiu - BRD Sibiu Open. La competiția câștigată în final de Adrian Ungur a fost prezent și Klaus Johannis. Mai mult, primarul Sibiului a acceptat să apară într-un spot de promovare a  Open-ului Sibian.

Votul are loc mâine, de la ora 14.00. Pe lângă sibianul Marius Vecerdea, alți 24 de concurenți s-au înscris în cursă. Tot mâine au loc alegerile pentru președinția FRT, iar în cursă au intrat Octavian Mihai Rusu, George Cosac, Ion Serban și actualul șef al tenismenilor, Ruxandra Dragomir.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

sibiu

Acum 11 ani

și la ce a folosit susținerea?că din câte știu nu a fost ales.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

I-a cam durut in 14 de Johannis si recomandarea lui pe cei de la Federatia Roman de Tenis. \"Dl George Cosac a fost ales vineri, 22.02.2013 in functia de Presedinte al Federatiei Romane de Tenis. Cei 4 vicepresedinti alesi in urma votului si care completeaza Comitetul Director sunt: Adrian MARCU, Ionut MOLDOVAN, Dinu Mircea PESCARIU si Razvan ITU.\"
Raspunde

sibiu

Acum 11 ani

mai nou iohannis se ocupa de tenis ca cu fotbalul nu are nici o treaba.daca noi avem galerie de doi lei normal ca nu il intereseaza.daca era galerie ca la u cluj atunci era interesant cum se comporta iohannis cind veneau aia si ii dadeau foc cu primarie cu tot.
Raspunde

pt.sibiu

Acum 11 ani

bre, \"ca cu\", cam asa se rezolva situatia in lumea civilizata.Cam asta vezi tu in fotbal?Hai la stadion sa dam foc, sa intrerupem meciul,sa ne si caftim nitel....Pentru o mai buna informare(a ta bineinteles) cei de la fotbal nu mai sunt \"agreeati\", la meciurile de baschet ale U Mobitelco Cluj.Sunt aproape sigur ca majoritatea iubitorilor de sport nu sunt de acord cu genul acesta de \"justitie\".
Raspunde

brrrrrrrrrrr

Acum 11 ani

tenis si golf sunt sporturi civilizate nu fotbal pt huligani...sibiul are traditie in handbal si mai ales rugby....dar e sport greu de inteles pt mitici
Raspunde

tot pt.sibiu

Acum 11 ani

E bine ?U Cluj doua etape suspendare, 40.000 amenda..., acum dupa mintea ta suporterii ar trebui sa ii dea foc lui Boc, nu-i asa ?
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

cati stiu ca domnul iohanis ia botezat copilul lui marius vecerdea.....? penibil, ne ascundem in scrisori adevaratele interese, ....cinste celor care investesc in sport insa...domnule primar oare o fi singurul? lasand fotbalul la o parte , intelegand cu stupoare ca ....nu va place....inotul.....rugby......volei......baschet....calarie...si altele....com[plot familist comunist si dezamagitor!!!va votam pt ca nu avem pe altul....cand s a propus scaderea tarifelor inchirierii salilor de sport de catre un consilier D.M.F.....ce s a spus..... NU....sa va fie rusine!!!!!!
Raspunde

pt.anonim

Acum 11 ani

***www.oradesibiu.ro/2013/02/26/ion-tiriac-premiaza-organizatorul-turneului-sibiu-open-10-000-euro/.Tot Johannis nu?Frustrarea doare mereu!
Raspunde

pt.anonim

Acum 11 ani

***www.oradesibiu.ro/2013/02/26/ion-tiriac-premiaza-organizatorul-turneului-sibiu-open-10-000-euro/.Tot Johannis nu?
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Vecerdea asta este un smecher, ca toti cei care graviteaza in jurul impostorului Johannis, un individ arogant, lipsit de scrupule si pus pe capatuiala ce doar joaca rolul de \"sas cinstit\".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus