Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Presedintele interimar al FDGR va fi desemnat in 5 martie

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) anunță pe site-ul oficial că prima şedinţă a Adunării reprezentanţilor FDGR din acest an a fost convocată de preşedintele Klaus Johannis pentru marţi, 5 martie. Pe ordinea de zi anunțată se află prezentarea raportului președintelui Johannis, însă tot atunci reprezentanții vor numi un nou lider interimar. Ordinea de zi cuprinde cuvântul de salut al preşedintelui de onoare, dr. Paul Philippi şi rapoartele de activitate ale preşedintelui Klaus Johannis, ale deputatului Ovidiu Ganţ şi al subsecretarului de stat în Departamentul pentru relaţii interetnice Christiane Cosmatu. ”Din activitatea lor vor relata preşedinţii comisiilor de învăţământ şi economie cât şi reprezentanţii FDGR în Consiliul minorităţilor naţionale. Ordinea de zi cuprinde deasemenea discuţii şi clarificarea unor probleme”, se arată în comunicatul FDGR. ”În data de 5 martie, vom avea Consiliul Naţional şi Congres. Până atunci, cu siguranţă, voi şti pe cine propun eu, dar, înainte de Congresul nostru, nu voi comunica acest lucru. Cu siguranţă vom găsi o soluţie foarte bună pentru Forumul German", a declarat Johannis, săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Sibian

Acum 11 ani

Sabin Adrian Luca? Doar s-a germanizat, conducand Muzeul Brukenthal.
Raspunde

Jurgen Habarnam

Acum 11 ani

Johannis si-a dat arama pe fata. Daca isi pastra indepedenta politica, filosof ramanea. Protectia politica, insa, ii este mai draga (necesara) decat filo-sofia. Daca timpul va dovedi ca n-am dreptate, cu atat mai bine tzarii si lui cu-atat mai bine.
Raspunde

ptr.habarnai

Acum 11 ani

iohannis si-a dat seama ca a ajuns la un maxim politic fiind apolitic si a optat ptr. a intra in politica mare, lucru ce va ajuta Sibiul mult mai mult. Timpul va dovedi...
Raspunde

big brother

Acum 11 ani

Publicarea IP–urilor este ilegala! Este ca si cum s–ar publica CNP–ul fiecaruia. Porcaria asta se regaseste doar la ziarele sibiene. Se poate verifica, niciun ziar din Romania nu publica IP–urile comentatorilor. Doar in Heramnnshit este ordin de \'sus\' sa se afle cine–l critica pe Johannis sau pe alti baroni ai Sibiului. Se poate face plangere penala impotriva publicatiilor care publica IP–urile.Eu unul o sa fac, pe bune, si impotriva astora si a celorlalte ziare sibiene. Repet: doar la Sibiu se intampla porcaria asta cu publicarea IP–urilor la toate publicatiile locale, asa ca–i clar ordin din Primaria lui Fritz!
Raspunde

big brother

Acum 11 ani

Pentru toti inteligentii care nu realizeaza de ce nu este in regula afisarea IP ului forumistilor. Stiu ca voi sunteti mari isteti si ori mergeti dupa principiul \"lasa frate, ca io\' n–am nimic de ascuns\" fie va credeti mari hackeri pentru ca ati invatat sa va ascundeti IPul real atunci cand luati de pe torrente albume cu Gutza. Problema de fapt este ca, si n–am pretentii sa intelegeti subtilitati din astea, aceasta reprezinta clar o forma de intimidare, o cenzura mai deghizata, daca vreti. Multa lume, care nu are cunostintele voastre vaste in domeniul netului, nu sta sa–si bata capul cum si in ce fel IPul sau poate fi accesibil sau neaccesibil unor persioane \"bine voitoare\" Prin urmare, multi renunta de a scrie comentarii negative sau critici doar constatand ca are loc aceasta incalcare grava a intimitatii lor.
Raspunde

x

Acum 11 ani

fac pariu c o sa i ia locul bottesch
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus