Marţi,
15.06.2021
Innorat
Acum
11°C

ACTUALIZARE Furt in grup: trei arestati preventiv, al patrulea, in lipsa

actualizare vineri, ora 11.45: Cele trei persoane reținute au fost prezentate Judecătoriei Sibiu, care a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele acestora. Acestea au fost aduse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, în timp ce pe numele celui de-al patrulea învinuit, respectiv A. Nicolae, s-a emis mandat de arestare preventivă în lipsă pe o perioadă de 29  zile. „Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea identificării învinuitului A. Nicolae care, în prezent, se sustrage urmăririi penale”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

știre inițială:

Două femei și un bărbat au fost reținute, miercuri, pentru 24 de ore, într-un caz de furt din locuință. O a patra persoană, complice a celorlalte trei, se sustrage urmării penale.

Păgubitul a fost cel care a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu. Acesta a reclamat faptul că în imobilul său s-a pătruns prin efracție. Din interior, hoții au furat o verghetă din aur, un ceas bărbătesc de buzunar și o vază de alamă. „Reclamantul a precizat faptul că, furtul s-a putut produce în perioada 23 ianuarie -26 februarie”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În baza sesizării, o echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu au identificat patru sibieni ca principali suspecți în acest caz.

Două femei, respectiv  M. Elena, de 46 de ani, și L. Iuliana, de 24 de ani, ambele domiciliate în municipiul Sibiu, au fost reținute pentru 24 de ore. Reținut a fost și C. Ferentz, în vârstă de 31 de ani, bărbat care domicilia fără forme legale în municipiul Sibiu. Cel de-al patrulea suspect, respectiv A. Nicolae, de 30 de ani, se sustrage urmăririi penale. „Cei trei suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat (art. 209 alin 1 lit a din C.p.), urmând ca în cursul acestei zile(n.r. - joi, 28 februarie) să fie prezentaţi instanţei cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă” se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Cercetările în acest caz continuă.

Comentarii

1 comentarii

valcean

Acum 8 ani

iata o stire despre obiceiuri ardelenesti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus