Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Culoare si buline la editia de primavara ArtBoutique

În weekend, a avut loc la Sibiu cea de-a XIII-a ediţie ArtBoutique, iar sibienii nu au ezitat să treacă pe la Centrul Cultural Habitus şi să cumpere bijuterii, genţi, lumânări parfumate şi alte zeci de articole, oferite de cei 35 de artişti prezenţi la târg.

Desfăşurată sub tema “Primăvara în Polka Dots”, această ediţie a reunit cele mai diverse produse, majoritatea cu buline şi în culorile primăverii, de la accesorii, ceramică şi sticlă pictată, până la lumânări agende, felicitări, obiecte decorative, cosmetice homemade și articole pentru copii.

„Un astfel de târg este pentru mine o bună ocazie de a cumpăra ceva draguţ şi original, nu doar pentru mine , dar şi pentru fetiţa mea sau pentru un cadou. Târgul aceasta e plin de culoare aşa că mi-am luat cereci verzi, o geantă roşie, lumânări parfumate multicolore şi trei felicitări foarte original făcute”, a spus Simina, o sibiancă prezentă la târg.

Tot la această ediţie au fost organizate şi atelierele educative ArtWorks, în cadrul cărora doritorii şi-au exersat deprinderile artistice şi au învață să-și petreacă timpul liber într-un mod constructiv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 241

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus