Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
13°C

Spectacole dedicate doamnelor la Centru de Tineret Sibiu

Compania de Teatru „Become” aduce sibienilor, la început de primăvară, două spectacole în premieră, dedicate femeilor, dar şi domnilor din viaţa lor. Astfel, în 7 martie, de la ora 19:00, la Centru de Tineret Sibiu va avea loc premiera spectacolului „Why so serious!” un text scris de Anca Ştefan. Pe scenă va urca Graţiela Bădescu care vorbeşte despre dorinţa femeii de a evada din tiparele normalităţii.

„Feminitatea poate fi înţeleasă şi altfel decât este etalată la TV sau în reviste. Trebuie să fim conştiente şi să ne-o asumăm, fără nici un alt termen de comparaţie”, a spus Graţiela Bădescu.

Pe 14 martie, tot de la ora 19:00, la Centru de Tineret va fi pus în scenă, în premieră la Sibiu, spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei” după un text de Leonid Zorin. Un spectacol despre superioritatea unuia sau altuia dintre sexe, un spectacol de şi cu Adrian Grigoraş şi Raluca Bora.

„Insomniacii”, „O aventură galantă” sau „Ce-a ajuns România!...” sunt spectacolele pe care le vor putea revedea iubitorii de teatru în martie.

„După jumătatea lunii, Teatrul Become se pregăteşte să plece într-un turneu naţional cu trei spectacole. Vor fi vizate oraşe în care nu există un teatru de stat, iar trupele de teatru ajung destul de greu”, a spus Cătălin Grigoraş, actor şi director al Companiei de Teatru Become.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus