Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Mesaje de 8 Martie: Cindrea si Sitterli amintesc de mame. Johannis, de egalitatea in drepturi

Ca în fiecare an, ziua de 8 martie aduce și mesaje publice transmise dinspre liderii administrației locale către doamne și domnișoare. De această ”îndatorire” nu au uitat nici primarul Sibiului și nici prefectul și președintele Consiliului Județean, fiecare încercând să transmită fie emoție, fie sobrietate.
În cazul lui Johannis, este a 12-a oară când lansează astfel de urări. Spre diferență de ultimii ani, când mesajul său era mai scurt, primarul sibienilor a elaborat de această dată un text mai amplu. ”Serbăm ziua de 8 martie de peste 35 de ani, când această zi a fost dedicată de Adunarea Generală ONU femeilor de pretutindeni, marcând egalitatea în drepturi a acestora. Astăzi femeile din aproape toată lumea se bucură de un tratament egal, aşa cum este şi normal, fiind foarte apreciate în toate domeniile în care îşi desfăşoară activitatea”, își începe Johannis mesajul de 8 martie.
”Din acest motiv, astăzi, ziua de 8 martie este asociată cu feminitatea şi aprecierea pe care cu toţii o simţim faţă de doamnele şi domnişoarele din comunitatea noastră şi mai puţin cu acea luptă pe care femeile au dus-o spre recunoaşterea drepturilor lor. Astăzi acestea sunt subînţelese. Urez doamnelor şi domnişoarelor din Sibiu „La mulţi ani!”, o primăvară frumoasă şi plină de împliniri”, încheie primarul.

De cealaltă parte, prefectul și președintele CJ Sibiu au mesaje care fac apel la ”emoții”, cuvântul ”mame” fiind de fiecare dată prezent. ”Ziua de 8 Martie este un prilej unic de a sărbători toate femeile din viaţa noastră. Primul gând se îndreaptă către mamele noastre, cele care ne-au dat viaţă, ne-au crescut, ne-au ocrotit, ne-au educat şi ne-au iubit necondiţionat. Aceleaşi sentimente de preţuire, dragoste şi admiraţie le datorăm femeilor care ne înseninează viaţa în fiecare zi. Cu ocazia Zilei de 8 Martie, le urez tuturor femeilor din judeţul Sibiu multă sănătate, fericire, linişte şi împlinire alături de cei dragi”, semnează prefectul Ovidiu Sitterli.

Aprecierea față de reprezentantele sexului frumos este invocată și de Ioan Cindrea, președintele CJ Sibiu. ”Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, doresc să adresez tuturor doamnelor şi domnişoarelor, tuturor mamelor, admiraţia şi recunoştinţa mea pentru gingăşia şi frumuseţea lor sufletească, pentru dăruirea şi iubirea manifestată în tot ceea ce fac. Fie ca de ziua dumneavoastră, de 8 Martie, să aveţi parte de momente frumoase şi să vă bucuraţi de aprecierea şi preţuirea celor dragi. Dragi mame, dragi femei, vă rog să primiţi  urarea mea de La Mulţi Ani, multă sănătate, multă dragoste şi împliniri, alături de cele mai alese gânduri pe care vi le port”, își încheie Cindrea mesajul.

Foto: Consiliul Județean Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

hop sasa

Acum 11 ani

Tocmai l-am vazut pe Iohannis la tv cum calca regulile de circulatie in Bucuresti, facandu-i semn soferului sa intoarca pe linie continua ca sa-l ia de pe trotuar, fiindu-i lene sa-si deplaseze fundul de vadana pe partea cealalta a strazii! Nu inteleg, asta face politica la Bucuresti pe banii sibienilor? Sunt sigur ca nu s-a invoit de le servici si nici nu si-a luat o zi de concediu ca sa mearga in Bucuresti. Fain, asta ia salariul de la Sibiu si se plimba la Bucuresti in timpul programului pe care-l are in Primarie! Asta-i corectitudinea germana...
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Sper ca a fost destept si si-a aranjat o deplasare in Bucuresti in calitate de primar,altfel as fi profund dezamagit daca l-ar intreba Curtea de Conturi cum e cu salariul soferului,cu benzina,poate cu amenda.Ca tot veni vorba,fac apel la fanii Iohannis,sa-l convinga sa-i \'\'roage\'\' pe cei de la Automobile Bavaria sa inmatriculeze BMW-ul pe Sibiu,ca macar,sa se incaseze impozitele la noi,nu la Bucuresti!
Raspunde

anonimus

Acum 11 ani

cred ca tu il urmaresti si cind merge la w c ai o obsesie te doare tare JOHANNIS si invidia e si mai mare de 2 saptamini de cind a ajuns vicepresedinte pnl deranju e si mai mare in cea ce te priveste toate televiziunile numai la superlativ toata lumea din tara isi pune mari sperante in el spre deosebire de tine un biet anonim
Raspunde

pentru unu\'

Acum 11 ani

Din cauza obsesiilor si a amenintarilor astea cu Curtea de Conturi si cu \"sa nu incalci legea\" toti RESPONSABILII din administratie sunt siliti la tot felul de artificii idioate. Si ce-i daca s-a dus la Bucuresti? Cand ti-a asfaltat strada nu te-ai mai intrebat de unde avut banii nu-i asa?
Raspunde

@ 4

Acum 11 ani

Ba, da destept esti! Adica vrei sa credem ca sasul al\' smecher asfalteaza din banii lui personali? Ce sa te mai miri ca la atatia prosti castiga asta alegerile cu 110%.
Raspunde

@4

Acum 11 ani

Tocmai asta-i problema:desi de 3 mandate strada e pe lista \'\'asfaltabilelor\'\',nimic!S-a grevat in schimb bugetul local,prin imprumuturi,in baza unor proiecte care cuprindeau liste de strazi ce vor fi asfaltate.RESPONSABILII din administratie nu-s platiti sa-si consume energia elaborind \'\'artificii\'\'.Oricum,una peste alta ramin la parerea mea,inclusiv cea cu BMW-ul.Prefer sa se asfalteze in Sibiu decit la Vanghelie cu banii cuveniti bugetului local Sibiu.Poate nu ai idee citi bani ar aduce inmatricularea in Sibiu a tuturor masinilor firmelor sibiene care au masini inmatriculate pe B,IF,VL,AB etc.
Raspunde

pt 1

Acum 11 ani

mitica esti abonat pe net?nu tzie penibil sa icnepi orice articol cu commenturile tale paralele de articol si de refulat?mare retardat mai poti fii....
Raspunde

@ 7

Acum 11 ani

Ce-i Hans prostu\', analfabet bavarez mic si prost? Vezi-ti de vite acolo in Jermanica, fara sa te mai f_u_t_a grija de noi. Danke!
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

@8:De fapt e Fritz!A aflat ca nu-i singurul care are acces la NET(probabil ca l-au fraierit unii si i-au promis abonament,pentru el si numai pentru el)Problema lui majora e ca e mic si n-ajunge la slanina!Ii inteleg frustrarea!
Raspunde

hop sasa

Acum 11 ani

Vad ca sasului-sef ii este permis orice: sa mearga pe banii sibienilor la sedintele liberalilor de la Bucuresti in timpul programului sau de la Primarie, sa-si parcheze masina in Piata Mare, unde este intezis accesul autoturismelor, sa faca reclama la firma BMW desi este functionar public, sa fie membru la doua partide concomitent, sa-si puna finul sef la FDGR in locul sau, etc. Unde-i corectitudine germana, ca nu se mai vede?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus