Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cu pistolul la fier vechi

Reprezentanții centrului de colectare a fierului vechi de pe strada Varului au rămas muți când au văzut cu ce se prezintă la vânzare un tânăr de 21 de ani, din Rusciori. Bărbatul le-a pus pe masă un pistol și mai multe cartușe. Lucrătorii de la fier vechi au sunat imediat la Poliție.

Arma pe care tânărul încerca să o vândă la fier vechi era ruginită, avea mânerul rupt și era scoasă din uz. Și cele 83 de cartușe de diferite calibre pe care tânărul le avea asupra lui erau în stare avansată de deteriorare. Tânărul le-a declarat polițiștilor că a cumpărat pistolul şi muniţia de la un sibian care le-a găsit în urma lucrărilor de subzidire a casei în care locuiește. Anchetatorii au mai găsit în centrul de colectare a fierului vechi alte 8 proiectile de război. Toată muniția a fost confiscată. Cercetările sunt acum continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului materiilor explozive şi nerespectare a regimului armelor și munițiilor.

Foto: antena3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 565

Comentarii

3 comentarii

Georg

Acum 11 ani

[...]Cercetările sunt acum continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului materiilor explozive şi nerespectare a regimului armelor și munițiilor.[...]__ Si acum, declansata fiind ANCHETA, crede politia ca se va mai prezenta cineva sa DECLARE arme gasite? Cine vrea sa fie IMPLICAT, chiar si numai colateral, deci nevinovat de fapt, intr-o ANCHETA de POLITIE?
Raspunde

FONDURI NERAMBURSABILE UE

Acum 11 ani

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro
Raspunde

dan

Acum 11 ani

ptr.georg. cu ce sa implicat persoana el a vrut s-o vinda normal era sa anunte acelasi serviciu pe care l-ai niminalizat pai nu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus