Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Doi sibieni care dețineau arme letale sunt cercetați penal. Aveau permisele expirate

Doi sibieni care dețineau arme letale sunt cercetați penal. Aveau permisele expirate

Doi bărbați sunt cercetați penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce polițiștii sibieni au descoperit că dețineau mai multe arme, dintre care două letale, fără să fi avut permise valabile pentru ele.

Cei doi au fost identificați ieri, în cadrul activităţilor desfăşurate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu pe linia deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii. Bărbații dețineau arme și muniție în mod ilegal întrucât permisele de armă deţinute de aceştia aveau termenul de valabilitate expirat, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cu ocazia efectuării controalelor au fost indisponibilizate două arme letale, o armă neletală, precum şi 143 cartuşe aferente armelor ridicate.

Cei doi bărbați în vârstă de 82 și 51 de ani, domiciliați în Bârghiș, respectiv municipiul Sibiu, sunt cercetați penal sub aspectul existenţei infracţiunilor prevăzute de art. 342 alin. 1, 2, 6 cod penal privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibiureal

Acum 1 an

Dreptul al aparare si detinere de arme nu ar trebui ingradit de statul asta comunist. Noi am avut drept liber la arma pana in 44 cand comunistii l au luat. Un popor neinarmar e un popor usor de aruncat in tiranie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus