Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Sibiul, vioara intai in primul meci al play-out-ului

CSM Sibiu a câștigat, în patru seturi, prima partidă a play-out-ului jucat împotriva formației Universitatea Cluj. Sibiencele s-au impus cu 3:1 la seturi, în sala Transilvania, în fața a aproximativ 250 de spectatori.

După un prim set mai slab, pierdut de altfel cu 22:25, echipa din oraș a surclasat adversara în următoarele trei secvențe, de două ori la 19 și o dată la 22.

CSM Sibiu și Universitatea Cluj au terminat la egalitate sezonul regulat, însă au fost departajate de setaveraj, astfel că primele două partide se joacă pe terenul echipei de pe locul 10, respectiv CSM Sibiu. Cele două au fost, din nou, condamnate să se lupte pentru rămânerea în divizia A1 de volei feminin, după ce același lucru s-a întâmplat și în precedentele două sezoane

 

Primul set

Echipa oaspete și-a adjudecat un singur set, primul, în partida de debut a play-out-ului, scor 22:25. S-a mers cap la cap până la 8:8, însă Sibiu s-a aflat la conducere doar la 9:8. După ce clujencele au egalat la 11, acestea nu au mai pierdut jocul din mână și s-a terminat 22:25.

 

Revenirea Sibiului

O lege nescrisă a ultimelor meciuri ale echipei de volei din oraș spune că dacă sibiencele pierd primul set, au o revenire în actul secund. Se motivează, pentru că trebuie să recupereze handicapul de pe tabelă. Așa s-a întâmplat și dumincă, 9 martie. Susținute de aproximativ 250 de spectatori, fetele au controlat jocul de la un capăt la celălalt în setul doi. Uneori, acest lucru s-a petrecut pe acorduri de vioară – instrument adus în sală de un fan din galerie, iar alteori în aplauzele antrenorului Branko Gajic. După egalitatea de la 3, CSM a preluat conducerea și s-a oprit doar la 25:19.

 

Setul trei

Începutul celui de-al treilea act a fost identic cu cel al primului, echipele distanțându-se după 8:8. În acel moment, sibiencele au preluat conducerea, s-au distanțat chiar și la opt lungimi(18:10) și au închis setul la 25:19.

 

Setul patru

De această dată, diferența s-a făcut la 8:7 pentru sportivele din Sibiu. Cu ușoare fluctuații, acestea s-au desprins după 14 egal, ia în final s-au impus cu 25:22.

Primul joc din play-out-ul diviziei A1 de volei feminin, ediția 2012/2013, dintre CSM Sibiu și Universitatea Cluj, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor final 3:1.

Mâine, 10 martie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu se joacă cea de-a doua partidă. Intrarea este liberă.

Program play-out:

1.      Sibiu – Cluj: 9 martie, „Transilvania”, ora 16.00 – a câștigat Sibiul cu 3:1.

2.      Sibiu – Cluj: 10 martie, „Transilvania”, ora 16.00.

3.      Cluj –Sibiu: 16 martie, „Horia Demian” , ora 16.00.

4.      Cluj –Sibiu: 17 martie, „Horia Demian”, ora 16.00.

5.      Sibiu – Cluj: 23 martie, „Transilvania”, ora 16.00.

foto> arhivă

Comentarii

5 comentarii

bagator de seama

Acum 8 ani

felicitari fetelor!!!!! maine vin si eu la meci
Raspunde

CipSB

Acum 8 ani

Nu va lasati fetelor!!Hai Sibiul!!
Raspunde

blu

Acum 8 ani

Ar fi misto sa si stim cine sunt jucatoarele macar din echipa Sibiului.
Raspunde

...............

Acum 8 ani

CSM Sibiu (antrenor Branko Gajic): Denisa Viloiu - Sorina Marian, Milica Tasic, Gabriela Dancu, Alexandra Ariton, Daria Popa-Calotă + Lorena Dancu - libero. Au mai jucat: Andreea Petra, Loredana Paşca.
Raspunde

pt. 4

Acum 8 ani

Ai si numerele de telefon al fetelor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus