Luni,
06.12.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Belgienii n-au simtul umorului

Săptămâna trecută, un cetățean belgian stabilit în Sibiu de aproape cinci ani s-a supărat pe doi umoriști care țineau un moment de stand-up comedy în Atrium Classic Cafe din Piața Mică și a vrut să le toarne un pahar de vin în cap. Cum a fost oprit, cât de cât, iar apoi trimis acasă, belgianul s-a răzbunat pe ușile de la intrare pe care le-a făcut praf. Întâmplarea face unul dintre cei doi umoriști să fie redactor la săptămânalul Academia Cațavencu, unde a și povestit pățania. ”În sală a fost prezent la spectacol și un stimabil belgian. Ne-a demonstrat tuturor că s-a adaptat perfect vieții din România: vorbea coerent, bea alcool incoerent. Și-a insistat precum la lăutari să-i zic una hazoasă despre belgieni. I-am explicat că nu știu nimic amuzant despre ei, dar cu toate astea, în România, imaginea belgienilor e stricată de pedofili, moment în care «Hercule Poirot» s-a ridicat chitit să-mi verse paharul de vin în cap. Risipă, ar spune somelierii. Oare se simțea cu copilul pe căciulă? Dacă n-am reușit să ne sincronizăm valsul astfel încât să-mi pedepsească remarca, a aruncat paharul pe jos și a fost poftit la loc, de unde a aruncat cu un alt pahar spre capul meu, reușind să mă dușeze bine de tot cu roșu demidulce”, a povestit George Bonea în AC. Întâmplarea a fost confirmată și de adminitratorul Atrium Cafe, Carmen Nistor. ”Într-adevăr, a existat acest incident, dar n-aș vrea să insist asupra lui. Pagubele n-au fost însemnate și domnul din Belgia, care este stabilit în Sibiu din 2008, le-a achitat în totalitate și și-a cerut scuze”, ne-a spus Carmen Nistor.

Comentarii

8 comentarii

donald

Acum 8 ani

Probabil tipul cunoștea suficient de bine limba română încât să realizeze umorul de duzină practicat de penibilii ăia...
Raspunde

JR

Acum 8 ani

cetățean belgian stabilit în Sibiu de aproape cinci ani, s-a supărat --> virgula intre subiect si predicat, dar e lucru obisnuit la jurnalisti...
Raspunde

karla

Acum 8 ani

pai la majoritatea o fi umor de duzina dar....daca nu iti plac astfel de reprezentatii nu te duci, ori daca esti prezent si nu-ti place ceva te ridici si pleci. belgianul cam a avut tupeu si atitudine superioara, sa nu zic marlaneasca. deci este exact in aceeasi categorie cu betivii de la rasinari glamboaca pauca sau broscarie.
Raspunde

alunelu

Acum 8 ani

În clasa I, într-o școală din Belgia, învățătoarea le spune copiilor: \"Valonii să treacă în dreapta, și flamanzii în stânga\". La care Ițic: \"Și noi, belgienii, unde să stăm?\".
Raspunde

alunelu

Acum 8 ani

Pe Academia Catavencu scrie ca e de 10 ani...
Raspunde

x

Acum 8 ani

eu stiam ca e Pardaian, nu Itic...
Raspunde

@alunelu

Acum 8 ani

Si la care învățătoarea răspunde șăgalnic: \"Stați în***mea la Sibiu\"
Raspunde

@alunelu

Acum 8 ani

RECTificare: \"Stați în kuaiele mea la Sibiu\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus