Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

290 de posturi disponibile in judet

Peste 50 de angajatori sibieni, vin să ofere celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă, 290 de posturi disponibile. Cele mai multe sunt în Sibiu (211), Mediaş (47), Agnita (16) şi Cisnădie (16).

„Din totalul locurilor de muncă, 52 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, agent imobiliar, analist cumpărări, consilier juridic, controlor trafic, director general societate comercială, documentarist ordonanţare logistică, inginer de sistem software, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer instalatii pentru construcţii, inginer mecanic, inginer mecanică fină, inginer producţie, inginer tricotaje/confecţii, logistician gestiune flux, manager achiziţii, manager în activitatea de turism, programator, programator producţie, proiectant inginer mecanic, psiholog, recepţioner hotel, redactor, referent de specialitate aşezământ cultural, şef depozit, şef proiect, specialist îmbunătătire procese, specialist strategie industrială. Restul de 238 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Dana Radu

Vizualizari: 314

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

7 comentarii

io

Acum 11 ani

de muncitori meseriasi nu au nevoie . bucatari ,ospatari,cameriste, directori,sefi depozit ,consilieri,administratiri,etc. de plimbat cinii altora . la ce vor sa mai stergem podele . vechia si energofaga ,unde este ? la banci ...
Raspunde

iuliana

Acum 9 ani

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Liviu

Acum 9 ani

***pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce *** ”Info” la adresa de email: ***
Raspunde

@io, iuliana Liviu și alți ciudați !

Acum 9 ani

GATA CU POLUAREA! marș de pe acest site !
Raspunde

MARIA

Acum 9 ani

Care credeti ca este motivul pentru care consilierii judeteni PNL n-au votat la ultima sedinta proiectul de hotarare privind finantarea modernizarii si reabilitarii prin investitia CJS a spitalului clinic judetean Sibiu, proiect de interes comunitar major??????????
Raspunde

parere

Acum 9 ani

Alianta contra naturii si bunului cu PSD la nivel local a rezistat in speranta ca Geoana si Vanghelie vor face un partidulet care va trada PSD si se va altura PNL. Dar cum tradarea nu s-a mai infaptuit oamenii se vor regrupa. Acum sa vedem pe ce se va bizui PSD-ul. Greu, exercitiul competentei si a oamenilor valorosi l-a pierdut cu desavarsire iar intimidarea si banii de la centru \"care nu mai este\". Sau in sfarsit PNL-ului i s-a facut rusine cu Cindrea &co si jenantii care raspund de spitale.
Raspunde

@@@@

Acum 9 ani

Ori de câte ori mă uit in oglindă mă pufnește râsul .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus