Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Prima delegatie de prietenie a "noului" CJ Sibiu

Președintele, unul din vicepreședinții Consiliului Județean și câte un consilier județean din fiecare partid fac parte din delegația care va merge în Franța luna viitoare, alături de oameni de afaceri sibieni, pentru a participa la semnarea în două exemplare a ”Înțelegerii de colaborare între Consiliul Județean Sibiu din România și Consiliul General Ille-et-Vilaine din Franța”.
Președintele CJ Sibiu, alături de Ioan Banciu (vicepreședinte al CJ) și consilierii Constantin Sofrone (PC)  , Liviu Mihăescu (PNL), Maria-Magdalena Țițonia (PP - DD), Daniela Câmpean (PDL) și Beatrice Ungar (FDGR) vor fi în Franța între 7 și 11 aprilie, potrivit hotărârii adoptată de plenul CJ Sibiu.
Înțelegerea ce urmează a fi semnată în limbile română și franceză urmează celei parafată acum zece ani. Noul document va pune accentul pe dezvoltarea economică pornind de la relațiile dintre cele două zone, dezvoltarea agriculturii, turismului și culturii prin diferite proiecte comune.
Deplasarea va fi susținută din bugetul județean. În cursul acestui an, la Sibiu, va fi așteptată și o delegație a francezilor din Ille-et-Vialine.

Foto: Wikipedia

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

CINDREA MAFIOTUL

Acum 11 ani

SE PLIMBA SI VEDE EUROPA PE BANII NOSTRI. „Deplasarea va fi susținută din bugetul județean”. RUSINE CINDREA! DEMISIA CINDREA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus