Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Doi patroni au avut curajul sa scoata terasele. Alti patru ii urmeaza

În ciuda primăverii capricioase, proprietarii teraselor Einstein și Casa Frieda (Piața Mică și str. Nicolae Bălcescu) sunt primii care au decis să încerce profitul de pe urma orelor cu vreme blândă. Administrația locală anunță că alte patru cereri de avize au fost depuse.
”Noi agreăm aceste terase, fac parte din specificul orașului, tocmai de aceea taxa de închiriere a domeniului public a fost redusă de la trei la doi lei pe metru pătrat pe zi. Însă vor primi aviz doar cei care respectă regulamentul”, a declarat primarul Klaus Johannis.
Anul trecut, au fost eliberate avize pentru 53 de terase amplasate pe domeniul public, un număr în creștere față de 2011 (41). Însă în cursul anului trecut a fost permisă și amplasarea unor structuri metalice de mari dimensiuni, care nu respectau regulamentul adoptat de Consiliul Local.
Ora până la care pot terasele pot rămâne deschise este 24.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus