Miercuri,
01.02.2023
Ninsoare
Acum
1°C

Doua strazi inchise pentru doua luni: Ilie Macelariu si Marasti

Două străzi cu sens unic, ce fac legătura între bulevardul Victoriei și Zaharia Boiu, respectiv Calea Dumbrăvii și Oituz, vor fi închise timp de două luni. De vineri, 22 martie, va fi închisă strada Ilie Măcelariu, iar de luni, 25 martie, se închide și strada Mărăști.
Pe Ilie Măcelariu (foto), cei de la DPC vor începe lucrările de reabilitare a reţelei de apă, dar va executa şi reparaţii ale carosabilului şi trotuarelor şi va monta noi borduri. Strada are o lungime de 250 de metri. Costurile acestei lucrări sunt estimate la 700.000 lei de către reprezentanții Primăriei.
”Circulaţia se va desfăşura pe strada Zaharia Boiu. În acest scop, pe tronsonul dintre strada Justiţiei şi strada Rennes va fi permisă circulaţia în ambele sensuri, oprirea pe acest tronson fiind interzisă”, informează administrația locală.

Circulație deviată și în zona Oituz

De luni, strada Mărăști va fi închisă pentru reparații, tot echipele DPC fiind responsabile de lucrări. ”Circulaţia va fi deviată pe străzile Oituz şi Mărăşeşti. Strada are o lungime de 200 de metri, costurile lucrării fiind estimate la 550.000 lei”, mai informează Primăria Sibiu. Potrivit reprezentanților administrației, în această perioadă se efectuează lucrări de reparaţii şi pe strada Muncel şi urmează să se demareze şi lucrările pe strada Negoveanu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

giratoriu

Acum 9 ani

ma interseaza cin se va incepe lucrarea la giratoriu la intersectia st cel mare cu strazile bilea si moldoveanu poentru a elimina timpi morti in aproape cea mai circulata stada din SIBIU IN REST FELICITARI PENTRU MODERNIZAREA SIBIULUI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus