Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

1200 de doctori "marca" ULBS. 46 saptamana aceasta

Rectorul ULBS, Ioan Bondrea, a înmânat diplomele de doctori unei noi serii de absolvenţii ai studiilor universitare de doctorat. În total, 46 de absolvenţi ai Şcolii Doctorale a Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu şi-au primit diplomele de doctori într-o ceremonie organizată marţi, în Aula “Avram Iancu”.

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea le-a urat absolvenţilor succes în toate întreprinderile lor viitoare şi i-a asigurat că porţile Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu vor rămâne mereu deschise pentru ei.

La eveniment a fost prezent și ÎPS Laurenţiu Streza, care şi-a amintit cu nostalgie de etapele derulării doctoratului său, precum şi de începuturile Şcolii Doctorale sibiene, strâns legate de Facultatea de Teologie. Înalt Preasfinţia Sa le-a transmis absolvenţilor prezenţi la ceremonie că greul abia acum începe, fiindcă poartă pe umeri responsabilitatea titlului de doctor.

Primii doctoranzi au fost admişi în Şcoala Doctorală a Universităţii “Lucian Blaga” în anul 1990, iar de atunci şi până în prezent aproximativ 1200 de doctori au absolvit studiile doctorale.

În acest moment în Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu se studiază 14 domenii de doctorat, sub îndrumarea a 70 de conducători de doctorat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus