Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Multescu: "Dupa contraperformanta de la Severin, trebuie sa castigam cu FC Brasov"

Liga I revine cu etapa a 24-a, după două săptămâni de pauză, iar medieșenii întâlnesc, pe teren propriu, FC Brașov.

Gigi Mulțescu, antrenorul Gazului Metan, a prefațat miercuri jocul cu brașovenii, punând accent pe nevoia unei victorii, după insuccesul cu 0-2, din runda precedentă, de la Severin. „Ne așteaptă un meci foarte greu, atât prin prisma faptului că Brașovul a pierdut foarte greu în deplasare. O echipă care, prin construcția ei, este de contraatac, având în față jucători de viteză. Nu excelează prin gabarit, nu sunt jucători de careu, dar sunt de viteză, foate mobili și cu execuții surprinzătoare. E vorba de Batin, Buga, Păun, Riveiros, Iulian Popa. Toți jucători cu viteză și execuție. De aceea, trebuie să fim foarte atenți, că e un meci periculos. Mai ales după contraperformanța de la Severin. Avem obligația să câștigăm jocul, să mai luăm încă o gură de oxigen, altfel o să ne fie greu”, a subliniat tehnicianul „gaziștilor”, care nu va conta pe serviciile lui Cojocnean, încă accidentat, respectiv Nicandro Breeveld, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În ceea ce îl privește pe Florin Dan există un semn de întrebare, însă Gheorghe Mulțescu consideră că, dacă Dan va fi folosit, el va juca maximum o repriză.

 

Pauza le-a picat bine

Campionatul a fost întrerupt de meciurile pe care Naționala României le-a susținut în campania de calificare la Mondialul Brazilian. Potrivit lui Mulțescu, medieșenii au profitat din plin de pauza competițională. „Două săptămâni de pauză pe care le-am folosit aproape foarte bine. De ce spun aproape - a fost foarte bine din punct de vedere al acumulărilor fizice, dar n-am putut să jucăm un amical la sfârșitul săptămânii trecute(n.r. - cu UTA Arad), din cauza timpului nefavorabil și a terenurilor care nu au fost folosibile, din varii motive. Dar, folosim această săptămână pentru a regla problemele tehnico-tactice, ca la ora jocului să putem să fim pregătiți să câștigăm jocul”, a mai declarat Gheorghe Mulțescu, astăzi, 27 martie 2013, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Atacul, motiv de îngrijorare

Un motiv de îngrijorare pentru antrenorul Gazului este numărul mic de goluri pe care atacanții le marchiază, în ciuda șanselor oferite acestora de restul echipei. Însă, Vitinho este cel care îi dă lui Mulțescu „o veste bună”. „E o veste bună că Victor(n.r. - Victor da Silva Medeiros) este aproape bun de joc, nu cu potențialul sută la sută, dar cred că ne putem baza pe el maximum o repriză. Jucător care decide jocul, are execuții bune, în condițiile în care vârfurile noastre, în afară de Bawab - și el numai acasă - nu au reușit să materializeze jocul echipei, care aduce multe mingi în față. Din păcate nu le transformăm în gol”, a declarat Gheorghe Mulțescu.

Gaz Metan Mediaș - FC Brașov se joacă în 30 martie, de la ora 19.00. Partida este televizată de Digi Sport 1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus