Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Antonescu: Ponta este in acest moment la mana lui Traian Basescu

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri seară, într-o emisiune televizată, că premierul Victor Ponta, prin propunerile avansate pentru şefia DNA şi pentru funcţia de procuror general al României, că este ”la mâna lui Traian Băsescu”. ”Domnul Ponta după ce a pus între paranteze şi s-a martirizat chiar, a mers mai departe şi a intrat cumva într-o demonstraţie de forţă - vreau să demonstrez că eu, nu mai contează nici aliaţii, nici alegătorii, eu rezolv problema asta. Premierul s-a cramponat de numirile pe care deja le-a făcut, pe care spusese că nu le face. (...) Ce e mai grav e că domnul Ponta nu câştigă nimic, chiar în termenii aceştia de forţă decât dacă vrea Traian Băsescu. Victor Ponta este în acest moment la mâna lui Traian Băsescu. Imaginaţi-vă că dacă Traian Băsescu nu dă curs acestor propuneri, Victor Ponta va fi într-o situaţia delicată rău. Imaginaţi-vă că dacă totuşi câştigă, o va face numai şi numai sub pulpana şi cu autoritatea domnului Ponta”, a spus liderul liberal, citat de Agerpres.

Crin Antonescu a ţinut să întărească ideea potrivit căreia propunerile amintite nu sunt susţinute de USL în întregul său, afirmând totodată că se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu va încerca să 'îndulcească' poziţia pe care Comisia Europeană ar putea să o aibă legat de şefia celor două instituţii. Totodată, Antonescu a reiterat faptul că dacă partidul pe care îl conduce va numi, până la urmă, ministrul Justiţiei, propunerile premierul Victor Ponta vor fi 'retrase imediat'. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

istoric

Acum 11 ani

a facut pregatire politica in occident ,are lectia invatata . inainte se facea la moscova . se alege praful de tara , petrolul , gazele si minereurile tari sint la mijloc.
Raspunde

liberal

Acum 11 ani

Liberali vi se pregateste ceva deranjati va apropiati prea mult de cei care au fraudat tara si astia nu au culoare politica cind ii deranjezi de la furat
Raspunde

gicu

Acum 11 ani

antonescu a vorbit in timp ce dormea. Nu il auziti cum sforaie????
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

”Domnul Ponta după ce a pus între paranteze şi s-a martirizat chiar, a mers mai departe şi a intrat cumva într-o demonstraţie de forţă - vreau să demonstrez că eu, nu mai contează nici aliaţii, nici alegătorii, eu rezolv problema asta.\'\' Recunosc ca nu-i inghit pe politicieni,indiferent de culoare dar,asta este!Ma deranjeaza totusi foarte tare cind \'\'bulele demnitarilor\'\' se prezinta pe fondul simbolurilor locale.Rog echipa Turnul Sfatului sa fie mai atenta!
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Addenda:Nu ma refeream la Cazan!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus