Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Copilul Minune cat casa, langa TNRS

La doi pași de Teatrul Național ”Radu Stanca” și la o aruncătură de băț de centrul istoric tronează, pe un perete, un afiș de câteva zeci de metri pătrați cu niște mari maneliști. La propriu.
Acum vreo doi ani, când Dan Perjovschi a desenat pe zidul exterior al Teatrului Național ”Radu Stanca”, au existat destule minți închise care s-au plâns de ”mâzgălituri”. În ciuda faptului că există în lume galerii de artă care ar fi plătit pentru astfel de creații. Timpul, ploile și ”graffeur-ii” de ocazie le-au șters, scăpându-ne de o grijă. Între timp, pe o clădire din spatele Teatrului Național ”Radu Stanca”, în care funcționează clubul Eggo, a apărut un afiș de mari dimensiuni care promovează cinci maneliști de soi. Printre ei Adrian Minune sau Florin Salam. Pe ceilalți trei nu i-am recunoscut și nici pe internet nu le-am găsit numele. N-am auzit în schimb pe nimeni care să se plângă de afiș, în ciuda faptul că orice om cu un minim simț estetic, sau bun simț, ar spune că este oribil.

Cum se spune că gusturile nu se discută, am lăsat partea estetică deoparte. Am întrebat, în schimb, la primărie dacă oricine poate pune orice afiș oriunde vrea. În principiu este nevoie de o autorizație pentru a face asta, însă astfel de imagini pot fi postate în cazul în care este vorba despre ceva de scurtă durată, cu scopul de a promova un anumit eveniment. ”Reprezentanții primăriei Sibiu vor verifica respectarea prevederilor legale în acest caz”, ne-a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al primăriei.
Rămâne de văzut.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Ciuf

Acum 11 ani

Avand in vedere faptul ca Sibiul este capitala tiganilor din Romania e normal sa aiba si ei \"eroii\" lor pe pereti.
Raspunde

#

Acum 11 ani

Este vorba despre artisti, care pentru unii sunt vedete. S-o punem doar pe Irina Loghin in postere.
Raspunde

karla

Acum 11 ani

Ciuf capitala tiganilor este de unde ai venit tu muntene/oltene......adica la imparatul ALES la pitesti. tampitul de cioaba deocamdata este autodeclarat. si eu ma declar regina europei si angelina jolie. hai presa si pararazzi..urmariti=ma!
Raspunde

Ciuf

Acum 11 ani

@karla M-ai lasat, pur si simplu, fara cuvinte.
Raspunde

Adrian

Acum 11 ani

Ciuf u probabil esti facut din balega de vaca daca spui asa ceva...
Raspunde

brrrrrrrrrrrrr

Acum 11 ani

asa este in tzara tziganilor.....afise cat china cu idoli lor....
Raspunde

pt. brrrrrrrrrrr

Acum 11 ani

ba sas prost, ce te mai doare capul ca tu esti in Jermanica? stai in piz.da ma-tii acolo si mucles!
Raspunde

Cristi

Acum 11 ani

problema cu mintile inchise care nu au apreciat arta d-lui Perjovschi a fost probabil legata de banii publici pe care a fost realizata-ce zici se schimba putin perspectiva?cat despre orice club din orasul asta- nu stiu dar probabil mai sunt si alte cluburi care promoveaza manele-au dreptul sa afiseze ce doresc- paralela facuta de semnatarul articolului este cam puerila si slabuta- TNRS este doar o institutie de inginerii fiananciare- cat despre arta :-))))))))) sa lasam criticii de prin alte parti sa aprecieze- ca daca ne dam noi intre noi(locuitorii orasului-ca autorul cu siguranta nu este de pe aici- cu parerea nu prea mai putem vorbi despre obiectivitate:)
Raspunde

@Cristi

Acum 11 ani

Aceste \"inginerii financiare cum le spui\" mai cost anul asta inca 6-7 mil de euro? Eeee?! Sunt \"bazati\" ori ba?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus