Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Primul test adevarat pentru "alb-verzi". LSS Vointa Sibiu joaca sambata cu FC Avrig

Echipa înființată de suporterii sibieni evoluează, sâmbătă, 13 aprlie, pe propriul teren, în compania liderului neînvins al ligii a IV-a, FC Avrig.

LSSVoința Sibiu se află la cel de-al treilea meci de la înființare, după 0-3, la debut, cu Continental Sibiu și 0-0, în deplasare, cu echipa din Tălmaciu. Deși poate fi considerată o partidă amicală, dat fiind că rezultatul nu se contabilizează, întâlnirea cu avrigenii are un rol important pentru mentalul sibienilor antrenați de Nicolae Grigore. De altfel, în jocul de sâmbătă se vor opune prima și ultima echipă a seriei. Oaspeții, neînvinși și cu șanse la promovare, iar gazdele, în plină formare fotbalistică.

Meciul are loc, pe gazonul stadionului „Voinţa” din cartierul sibian Ştrand, sâmbătă, ora 10.30. „ abordează încrezători jocul de sâmbătă după egalul reuşit în urmă cu o săptămână la Tălmaciu, 0-0, atunci când sibienii au şi înscris, reuşita fiind anulată”, transmit reprezentanții Ligii Suporterilor Sibieni.

Intrarea la acest meci este liberă.

Programul partidelor:

1. FC Tălmaciu - ASA Sibiu

2. Continental Sibiu - Sparta Mediaș

3. Progresul Terezian  - FC Curciu

4. Unirea Ocna Sibiului - CS Agnita

5. LSSVoința Sibiu - FC Avrig.

Comentarii

4 comentarii

je

Acum 8 ani

HAI VOINTA!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

Jean Valjean

Acum 8 ani

Si cu echipa de fotbal profesionista in Liga 1 cu stadion modern si nocturna cum ramane? cate secole trebuie sa treaca pana mai facem o echipa de liga 1?
Raspunde

tot eu

Acum 8 ani

se pare ca in 2 luni vom avea o mare surpriza din partea oamenilor de fotbal din sibiu o ekipa in liga 1 legat de partida de simbata mi jena sa vad cum pierde lss
Raspunde

sibiu

Acum 8 ani

băi popelcă cum era cu echipa care face figurație în liga 4?sau să o furi cu 4-0 nu înseamnă a face figurație. așteptăm cu sufletul la gură cum o să scri cînd această panaramă de echipă va cîștiga un meci.probabil o să îi lauzi mai ceva ca pe gazul care a cîștigat cu astra.asta cu condiția să te ivite băieții cu ei la o bere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus