Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Strada Faurului, strada cu doua sensuri. Legatura cu strada Al. Odobescu, intrerupta

Până la începutul lunii mai, pentru lucrările de reabilitare a străzii Turnului, din Orașul de Jos, intersecția cu strada Faurului va fi închisă traficului auto. Totodată va fi oprită circulația și pe strada Târgu Vinului, anunță reprezentanții administrației locale. Traficul auto va fi restricționat de sâmbătă, 13 aprilie, până pe 3 mai.
”Pentru a permite totuşi accesul riveranilor pe strada Faurului se va circula în dublu sens până în data de 3 mai când lucrările în această intersecţie vor fi finalizate”, informează reprezentanții administrației locale.

Gazul lucrează în prezent pe străzile Mălinului, Călugăreni şi Andrei Mureşanu şi va începe lucrările la reţele şi pe strada Pinului. Lucrări la reţelele de apă sau canalizare se execută pe străzile Vasile Cârlova, Aron Pumnu, Luceafărului, în Viile Sibiului, pe strada Negoveanu şi în zona străzii Oţelari. La carosabil se lucrează pe Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei, Maşiniştilor şi Reşiţa, pe strada Lungă, Hipodromului, Muncel, Iezer, Ocnei, Ilie Măcelaru şi George Topârceanu. Pe Calea Cisnădiei se lucrează şi la iluminatul public, iar DPC reface în aceste zile marcajele trecerilor de pietoni din preajma unităţilor şcolare”, sursa: Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

harta

Acum 9 ani

Zicemi si mie va rog cum se numeste websiteul cu harta de unde a-ti facut printscreenul. Aveam adresa lui si am pierduto. Multumesc !
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

@1:Poza e veche:de pe vremea cind s-au mai modernizat o data 9Mai,Ocnei si Faurului.Cam de pe vremea cind s-au frezat prima data gilmele de pe Podul Garii(sau de la a 10 frezare de pe podul PECO, ca le tot incurc!)Stai ca mi-am adus aminte:e de la pavarea strazii Tipografilor(aia care-i in lucru acum!).Site-ul e :www.remodernizare_strazi.sibiu.ro.Daca nu-l gasesti pe NET,il gasesti \'\'in teren\'\'!
Raspunde

@2

Acum 9 ani

Eu ma refer la printscreenul cu harta orasului care are numere pe imobil, nu la fotografie.
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Pe printscreenu\' ala nu-l stiu!E de la noi din sat?De-al cui e?
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Harta o gasesti pe www.sibiu.ro - harta orasului. Dupa ce deschizi harta faci zoom pana se vad numerele.
Raspunde

NNNNNNNNNN

Acum 9 ani

BA FRUSTAT MAI ESTI NU MAI VENIN DE VIPERA AI IN TINE VEZI CA E POSTU PASTELUI ORCUM CU TOATE INCERCARILE TALE DE DENIGRARE NU AU NICI UN EFECT ITI FACI MAI MULTI FANI IN GHILIMELE TE INDREPTI SPRE 2 LA SUTA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus