Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

“Incurca-i drace!“ se joaca la "Radu Stanca"

Un spectacol special, o comedie spumoasă - “Încurcă-i drace!“ se va juca sâmbătă şi duminică, la Teatrul Naţional “Radu Stanca”. Spectacolul este o comedie cu răsturnări de situație dintre cele mai neașteptate.

Având la bază o rețetă aparent simplă, spectacolul lui Șerban Puiu se remarcă prin precizia aproape mecanică a derulării scenelor în care actorul este pus în prim – plan, într-un joc plin de forță.

„Este un spectacol important pentru mine pentru că l-am realizat cu ocazia împlinirii a zece ani de când această generaţie de actori a terminat facultatea, iar eu le-am fost profesor. De aceea acest spectacol are şi o conotaţie specială pentru noi şi este un spectacol prin care îi aniversăm pe acesti actori valoroşi pentru teatrul sibian şi pentru teatrul românesc”, a declarat regizorul Șerban Puiu.

Acțiunea spectacolului se desfășoară într-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willy își dă întâlnire cu secretara unui lider din opoziție, deși ar trebui să participe la o sesiune parlamentară importantă. Situația acestora devine una complicată pentru că în cameră descoperă cadavrul unui bărbat. Pentru că raportarea acestui incident ar scoate la iveală relația de adulter dintre cei doi, protagoniștii se hotărăsc să ascundă corpul acestuia.

Planurile lor vor fi date, peste cap prin intervenția altor personaje, care transformă scena într-una plină de haz și suspans.

Din distribuţie fac parte actorii Florin Coșuleț, Diana Fufezan, Cătălin Pătru, Pali Vecsei, Adrian Matioc, Adrian Neacșu, Mihai Coman, Codruța Vasiu, Veronica Popescu și Cristina Stoleriu.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 13 aprilie şi duminică, 14 aprilie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional “Radu Stanca”. Prețul unui bilet este de 20 lei, respectiv 10 lei cu reducere.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus