Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Peste 8800 de sibieni au buletinele expirate

Din evidenţele Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor din subordinea Consiliului Local al Municipiului Sibiu rezultă că în prezent un număr de 8802 cărţi de identitate aparţinând sibienilor şi locuitorilor din cele 10 comune arondate Sibiului sunt expirate. Dintre acestea 7334 de cărţi de identitate sunt expirate de anii trecuţi, restul ieşind din termenul de valabilitate în acest an.

Prin urmare, Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor îi invită pe cei care deţin cărţi de identitate, cărţi provizorii de identitate sau buletine de identitate expirate să solicite la ghişeele serviciului amintit preschimbarea respectivului act. Cetăţenii care posedă acte de identitate a căror termen de valabilitate este expirat sunt pasibili de amendă contravenţională între 40 şi 80 de lei.

Actele pentru preschimbarea cărţii de identitate pot fi depuse conform următorului program: în zilele de luni şi marţi, între orele 8,30-13,00, în zilele de miercuri între orele 10,00-13,00 şi 14,00 -17,30, în zilele de joi între orele 8,30-13,00 şi 14,00-15,30, iar în zilele de vineri între orele 8.30 - 12,00.

Documentele necesare eliberării actelor de identitate sunt afişate la avizierele din incinta sediului Serviciului de Evidenţă a Persoanelor, din Bulevardul Victoriei nr. 1 - 3, în avizierul din pasajul subteran de lângă Magazinul Dumbrava, precum şi pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Sibiu, www.sibiu.ro, secţiunea 'Acte necesare'.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

ce minune

Acum 9 ani

cum au votat cetateni fara carte indentitate ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus