Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Peste 12.000 de puieti plantati la Medias

12600 de puieţi, printre care stejari, frasini, paltini şi salcâm vor fi plantați zilele următoare la Mediaș. Scopul principal al acestor acţiuni îl reprezintă consolidarea terenului şi menţinerea unui mediu verde în municipiul de pe Târnavă.

Primarul Mediașului, Teodor Neamţu, şi viceprimarul George Petrescu au participat astăzi la demararea acţiunii de plantare de puieţi, care se înscrie în procesul de împădurire a mai multor zone din municipiul Mediaş.

 “E o tradiţie să împădurim şi încercăm să stabilizăm dealurile din jur. Se fac plantaţii complete dar şi umpleri de goluri.  Aş vrea să reamintesc că din 2008 şi până în 2012, Mediaşul a plantat 18,7 hectare de pădure şi încă 4 hectare de completare, materializate în 100.000 de puieţi. Anul acesta vom planta 2,5 hectare. După plantare vor urma acţiuni de tratare cu îngrăşăminte complexe şi încetul cu încetul, pădurea Mediaşului se îmbogăţeşte”, a declarat Teodor Neamţu, primarul municpiului Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus