Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Biciclist de 16 ani, lovit pe Transilvaniei. Mergea pe contrasens

Un biciclist de doar 16 ani a ajuns la Urgențe, în această după-amiază, în urma unui accident care a avut loc pe strada Transilvaniei. Tânărul mergea pe contrasens, dinspre Bulevardul Victoriei, spre Șoseaua Alba Iuliei, când a fost lovit de o mașină care circula regulamentar.

Șoferul de 23 de ani care l-a lovit pe biciclist s-a încadrat corect, potrivit polițiștilor, pe banda de mers de pe Transilvaniei, când a ieșit de pe strada Dealului. El nu l-a mai putut evita, însă, pe biciclist.

“Pacientul se află internat în secția Chirurgie a Spitalului de Pediatrie, pentru tratament. Starea lui este una bună, iar diagnosticul cu care a fost internat este acela de plagă toracică și escoriații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie, Alina Cozac.

Chiar dacă nu este grav rănit, tânărul biciclist va trebui, cel mai probabil, să suporte celelalte consecințe ale accidentului. În funcție de zilele de spitalizare pe care le vor hotărî medicii, el va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și va trebui să suporte și cheltuielile de reparație ale mașinii care l-a lovit.

Bicicliștii care au împlinit vârsta de 14 ani au voie să circule pe drumurile publice din România, chiar dacă nu au absolvit un curs de specialitate privind regimul rutier. Ei au, totuși, obligația să respecte regulile de circulație prevăzute în Codul Rutier.

Foto: Arhivă

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

16 comentarii

bogdan

Acum 10 ani

cercetat pentru vatamare corporala din culpa asupra propriei persoane? bine ca nu sunteti practicanti in domeniul juridic...
Raspunde

Haha

Acum 10 ani

Păi pe cine a vătămat corporal? Pe sine însuşi?
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Ia să mai scriu ceva, să-i dau apă la moară fraierului paranoic. <br>Ăsta cu bicicleta sigur n-a fost bătut la cap, să-i treacă cheful de pedalat.
Raspunde

callas

Acum 10 ani

\"starea lui este una buna\" ????La medicina nu se mai invata romana?
Raspunde

io

Acum 10 ani

dar cucascada - crater in ce oras este ? Cine controleaza starea drumurilor ? Sau le da 20 lei amenda ?
Raspunde

eugen

Acum 10 ani

Calea Victoriei? S-a intimplat cumva in Bucuresti?
Raspunde

@5

Acum 10 ani

poate mai revi cu suplimentari, sa ne dam seama exact ce ai vrut sa scrii!
Raspunde

tik

Acum 10 ani

circulati dragi biciclisti aiurea si apoi ne miram ca sunteti loviti de masini. parca n-are pista in sub arini!
Raspunde

Sorin

Acum 10 ani

Mr Tik, oare cum ai aflat de pista aia din sub arini? Nu cumva iti plimbai catelu, bunica si copilu pe acolo in timp ce te dadeai pe role?
Raspunde

vlad

Acum 10 ani

@tik. Asta imi aminteste de un banc depsre o doamna care a fost intrebata ce cauta ea in strada: pai acul pe care l-am scapat pe jos. -da unde l-ai scapat? -pai in casa - si atunci de ce il cauti in strada- pentru ca in casa e intuneric . Asa si cu pista din Sub Arini. Tu vrei sa ajungi din punctul X in Y in oras pentru ca ai treaba si te gandesti sa mergi pe bicicleta. Ce faci, te ducu sa dai o tura prin parc? Ok, in cazul de fata daca biciclistul mergea pe contrasens e o alta situatie
Raspunde

ocean

Acum 10 ani

trazneasca in ei biciclisti care nu stiu sa circule prin oras, sunt asa de stramte strazile din sibiu si mai sar si astia in fata....
Raspunde

Egon Kress

Acum 10 ani

Sibiu = oras de cãcat, cu oameni de cãcat , strazi de cãcat si biciclisti de cãcat.
Raspunde

fc

Acum 10 ani

joseph acum sunt sigur ca postarea n045 de aici iti apartine: ***www.turnulsfatului.ro/20523/actualizare-biciclist-lovit-de-masina-in-strand-politia:-avea-prioritate-.html?sst=
Raspunde

fc

Acum 10 ani

Sorine fii tare, urmatoarele bucati no 2, 11 si 13 apartin aceluiasi individ, joseph ala de la numarul 3.
Raspunde

fc

Acum 10 ani

Egon Kress suedezule, daca totul e de *** vezi sa nu te atingi, nici de Sibiu, nici de oameni si nici de biciclisti.
Raspunde

fc

Acum 10 ani

Si totusi care sunt sansele ca unul cu nume complet suedez, cu ip localizat in Suedia sa stia limba romana si sa vina sa posteze pe un site local din Sibiu despre un copil care a dat cu bicicleta intr-o groapa, adica niste chestii de tot ****. As zice ca sunt inexistente. Sau e un sibian care sta in limba dupa un nume suedez?!...nu cred. Sau e joseph care a zis ca nu mai vorbeste cu mine si totusi insista, ba mai mult mi-a promis fara drept de apel ca nu mai face asa. Daca ii bateam naibii pe suedezii astia la CM jucam si noi finala cu Brazilia si nu mai stateam cu rivalitatea asta intre vecini. Ce vremuri, ce oameni mai fransz!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus