Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
0°C

324 de posturi vacante in judet

Sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot să meragă la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, unde îi aşteaptă o listă cu 324 de posturi disponibile, oferite de angajatorii sibieni.

Cele mai multe sunt în Sibiu (241), Agnita (55), Cisnădie (15) şi Mediaş (13).

„Din totalul locurilor de muncă, 47 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea de calculatoare, analist cumpărări, asistent comercial, asistent director, documentarist ordonantare logistică, economist, inginer de cercetare în controlul calităţii produselor alimentare, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, programator, proiectant inginer mecanic şi şef serviciu. Restul posturilor sunt pentru cei fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtător de cuvânt al AJOFM SIbiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus