Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Surprinzator: muncitorii care stiu sa cante la schela si cada

Un filmuleț postat pe internet arată o față cu totul inedită a muncitorilor care lucrează pe șantierul reabilitării acoperișului Bisericii Evanghelice din Piața Huet a Sibiului. O echipă de trei muncitori, aflați în pauza de masă, au fost filmați de un turist în timp ce au început să cânte la... schelă. Cei trei muncitori-percuționiști au fost filmați improvizând o coloană sonoră din bătăi cu lemne sau bucăți de fier în schelă sau căzi de lemn.
 

Lucrările de restaurare ale Bisericii Evanghelice CA din Piața Huet a Sibiului se desfășoară în cadrul unui proiect cu finanţare prin Programul Operaţional Regional, Axa 5 - Dezvoltarea și promovarea turismului, Domeniul Major de Intervenţie 5.1. Proiectul are titlul „Conservarea, protejarea şi punerea în valoare a monumentului patrimoniu naţional Biserica Evanghelică CA Sibiu prin restaurarea acoperişului clădirii”, perioada de implementare fiind de 40 de luni (termen de finalizare martie 2014).
Valoarea totală a proiectului al cărui beneficiar este Parohia Evanghelică CA Sibiu, este de 12.442.166,11 lei, din care 9.615.095,65 lei reprezintă suma nerambursabilă solicitată. Lucrările propriu-zis de restaurare sunt executate de societatea Sinecon SRL, din Sibiu. Aceasta a fost angajată în urma unei proceduri de achiziție publică, suma prevăzută în contractul semnat amintita societate de construcții este de 8.306.311,44 lei, plus TVA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus