Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Trei parcari din Sibiu, inchise pe perioada Festivalului de Teatru

Timp de mai bine zece zile, de la finalul acestei săptămâni, trei parcări publice din Sibiu vor fi închise, pentru a facilita desfășurarea celei de-a XX-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Cele trei parcări sunt cea de la Teatru, de pe strada Bastionului și parcarea de pe strada Dr. Ștefan Stâncă. Parcarea Teatrului va fi închisă în perioada 6 – 17 iunie, în timp ce celelalte două vor fi restricționate în perioada 7 – 19 iunie.

  • Partea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu se va închide de miercuri, 5 iunie până în 17 iunie. De joi, 6 iunie se va închide şi partea din spate a Parcării Teatrului (dinspre strada Berăriei). Prin urmare, în perioada 6 - 17 iunie, întreaga parcare va fi închisă publicului.
  • Locurile de parcare de pe strada Bastionului, de la intersecţia cu strada Andrei Şaguna până după poarta de intrare în curtea Colegiului Naţional Octavian Goga, vor fi rezervate Festivalului de Teatru în perioada 7-19 iunie.
  • Locurile de parcare de pe strada Dr. Ştefan Stâncă, porţiunea cuprinsă între Hotel Ibis până după zona de acces la rampa de descărcare pentru decoruri din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, vor fi rezervate Festivalului în perioada 7 - 19 iunie.


Sursa: Primăria municipiului Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alexandru M.

Acum 9 ani

Mai multi bani pentru primarie din ridicatul masinilor :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus