Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Lui Iliesiu, Basescu ii aminteste de Caragiale...

Senatorul PNL, Sorin Ilieșiu a depus la Senat o interpelare în care îi solicită președintelui Traian Băsescu o opinie cu privire la căsătoriile între persoanele de același sex. Ilieșiu l-a și corectat pe președinte după ce acesta a încurcat două cuvinte într-o emisiune televizată. ”Creştinismul şi ortodoxia au precepte, nu percepte! Ieri, în cadrul unei emisiuni TV de mare audienţă, cred că aţi vrut să spuneţi că respectaţi preceptele creştinismului şi ale ortodoxiei, dar, asemenea unor personaje din comediile lui Caragiale, aţi încurcat semnificaţia cuvintelor: 'Fiecare este liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Dacă vor să se căsătorească bărbat cu bărbat, femeie cu femeie, este problema lor. Eu însă sunt creştin ortodox şi respect perceptele creştinismului şi ale ortodoxiei. Alţii poate au alte percepte. Este problema lor', aţi spus încurcând 'perceptele' cu 'preceptele'. Aşa cum cred că ştiţi, telespectatorii au tendinţa de a lua de bun ceea ce spune întâiul om al ţării. Vă întrebaţi oare, alături de intelectualii excelenţei voastre, ce popor vom avea după ce aţi fost de două ori preşedinte? ...inclusiv preşedinte de onoare al Institutului Cultural Român”, scrie Ilieșiu în interpelare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

hi, hi

Acum 10 ani

Uite cine vorbeste de Caragiale, taman Iliesiu care este cel mai veritabil Agamita Dandanache din toata politica romaneasca!!!
Raspunde

simplu

Acum 10 ani

a fost marinar si vise de sirene.
Raspunde

ha ha ha

Acum 10 ani

Da-tii careva o oglinda lu nea Agamitza!!!! poate se vede si-i place ca de tacut nu tace si prea putine face!!!
Raspunde

titi

Acum 10 ani

acest ILIESIU este de un penbil de trecut in cartea recordurilor.Daca nu ar mai aparea in public ar fi un mare avantaj pentru domnia sa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus