Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
4°C

Cauti un loc de munca? AJOFM Sibiu vine cu o oferta care cuprinde peste 400 de posturi

A doua săptămână din iunie aduce din partea Agenţie pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu o ofertă, pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, de 416 posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (243), Mediaş (111), Agnita (47) şi Cisnădie (15).

„Din totalul locurilor de muncă, 48 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist cumpărări, consilier administraţie publică, contabil, documentarist ordonanţare logistică, funcţionar administrativ, grafician, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, inginer electronist transporturi, programator, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electromecanic, referant, secretară, specialist îmbunătăţire procese. Restul de 368 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 241

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus