Duminică,
05.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Tatuatori din toate colturile lumii vin la Sibiu

Unul dintre artiștii de referință care va fi prezent la cea de a V-a ediție a Transilvania Tattoo Expo este Iker Ruiz aka Don Făt, originar din Bilbao, Spania. Creaţiile artisuluit au decorat sute de colecționari de tatuaje din întregul mapamond în ultimii cinic ani, pe care i-a petrecut călătorind în jurul lumii de la o convenție la altă. Don Făt este exponentul unui stil artistic unic, stil care îmbină elemente și tehnici folosite în pictură pentru a reda aceleași efecte pe pielea umană.

“Lucrările sale au fost premiate la cele mai reprezentative convenții din lume, au fost mediatizate de care presă de specialitate și au devenit un model de urmat pentru mulți artiști tatuatori din întreaga lume. În cadrul convenției de tatuaje din acest an, el va susține un seminar prin care va dezvălui celor interesați o parte din secretele tehnicii de tatuat pe care o folosește, îi va iniția în noțiuni de desen și va pigmenta prezentarea cu o parte din experiența acumulată în călătoriile sale”, spun organizatorii.

Seminarul se numește "Less is more" și prezintă metode de realizare a unor efecte de tridimensionalitate, tehnici de culoare pe pielea umană prin folosirea unor elemente simple împrumutate din pictura clasică sau grafică. Accesul la seminar este gratuit (inclus în biletul de intrare de 10 lei pe zi sau 20 lei pe weekend).

Cel de-al doilea seminar la Transilvania Tattoo Expo va fi susținut de Ovidiu Popârţan, organizatorul convenției de la Sibiu. Seminarul se numește "Smart Skin" și se adresează tuturor celor care fie își doresc un tatuaj, fie sunt doar curioși cum se realizează sau dimpotrivă vor să îmbrățișeze această meserie. În acest seminar, care se va desfășura sub formă unei discuții deschise, Ovidiu va prezența explicit și exemplificat modalitățile de a realiză un tatuaj (atât cele profesionale cât și cele mai frecvente greșeli).

De asemenea, artistul sibian va trasăa câteva etaloane tehnice și igienice după care amatorii de tatuaje judecă dacă cel care urmează să le facă un tatuaj este pregătit sau nu și va prezența riscurile pe care le implică practicarea meseriei de tatuator de către persoane necalificate și în spații nedestinate acestui scop (riscuri față de client, față de operator și față de familiile fiecăruia).

Pe lângă cele două seminarii, partea „teoretica” a convenției de anul acesta va fi compusă dintr-o serie de proiecții de filme documentare, produse de către unii dintre cei mai faimoși artiști tatuatori din lume Mike DeVries, Joshua Cartlon, Brandon Bond. Iar cele mai bune fotografii realizate la Sibiu Bike Show vor fi expuse în cadrul unei expoziții ce va fi vernisată la Casă de Cultură.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

7Fl8E4XuBApV

Acum 7 ani

Quotes Chimp evaluation graph isn't designed to be an authentic assessment of the companies which market motor insurance in your location. It is really an example simply. Don't use it to discover which business you ought to provide your organization to. Beyond so, it's important to see the relative evaluation quantities of the corporations re-a-vis each other may change from venue to venue. Because inc decide their terrains and also additional underwriting variables otherwise, the business this is the cheapest in a single region might not hold the best price in an alternate region. As a representation, Wawanesa, which had the best theoretical price in this instance in Alhambra, had the next-cheapest price dependent on a single theoretical scenario in Berkeley, Ca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus