Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

"Generatia de aur" a fotbalului romanesc ar putea veni la Sibiu

Un fost jucător al echipelor Inter Sibiu și Șoimii Sibiu intenționează să aducă la Sibiu mai mulți componenți ai echipei naționale de fotbal a României din 1994, pentru un meci amical împotriva unor foști jucători ai echipei Inter Sibiu.

Florin Bucșă a jucat fotbal atât pentru Inter Sibiu cât și pentru Șoimii Sibiu în anii 70. A făcut parte chiar și din lotul național de juniori. Acum a reluat legăturile cu mai mulți foști jucători ai acestor echipe și pune la cale un meci amical Inter Sibiu - Generația de Aur. ”Am discutat deja cu domnul Miodrag Belodedici și cu domnul Jean Vlădoiu, care mi-au confirmat faptul că vor veni la Sibiu. Am luat legătura și cu domnul Aurel Muntean care mi-a promis că mă ajută și încearcă să-l aducă la Sibiu pe Gică Hagi. Încă suntem în faza de discuții cu mai mulți jucători. Cât privește fotbaliștii de la Inter Sibiu aproape toți cei care mai trăiesc în Sibiu sunt încântați de idee: Cotora, Jurcă, Cosma și domnul Jean Gavrilă, printre alții”, a declarat Florin Bucșă.

Meciul ar urma să aibă loc, dacă totul decurge conform planului, în prima jumătate a lunii iulie pe stadionul municipal din Sibiu. În deschidere vor avea loc meciuri demonstrative ale copiilor de la școlile de fotbal din Sibiu, iar totul ar trebui să se încheie cu un concert Cargo și Antract. ”Am jucat fotbal și vreau să mă implic în sport. Sportul sibian este la pământ în acest moment și vreau să facem ceva pentru oraș”, a mai spus Florin Bucșă.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

eu

Acum 8 ani

Nu va mai faceti de minune si daramati stadionul ala...Ori o arena ca la Cluj ori nimic...
Raspunde

radonne

Acum 8 ani

fostii jucatori ai interului ar trebui sa se implice in fotbal sa faca o echipa competitiva in sibiu eventual sa se numeasca inter sibiu.oricum este interesanta initiativa
Raspunde

Nicu & uciN

Acum 8 ani

stadionu este bun penca fanii folbaltului se pot stranje sa faca labba in grup.
Raspunde

mircea

Acum 8 ani

suntem in moarte clinica
Raspunde

Votati Iohannis!

Acum 8 ani

ca va rezolva si cu sportul
Raspunde

roman

Acum 8 ani

daca stadionul municipal s-ar afla in centrul istoric poate cva ar fi profitabil ar veni toti sa concerteze pe el, altfel nu va deranjati
Raspunde

seby

Acum 8 ani

Ar fi bine daca s-ar infinta o echipa de fotbal la sb care sa porneasca de jos,sa fie crescuta,sustinuta si de primarie si de firme private ca avem citeva mii in sb.E rusine ca un oras cu traditie ca sb sa nu aiba o echipa competitiva.
Raspunde

costel

Acum 8 ani

Vedeti ca Florin Bucsa saracul,habar nu are despre ce vorbeste ...daca asta vrea sa se implice in sportul sibian...ne meritam soarta.
Raspunde

de rasul curcilor

Acum 8 ani

\"Florin Bucșă a jucat fotbal atât pentru Inter Sibiu cât și pentru Șoimii Sibiu în anii 70\" Voi stiti ce scrieti in fituica asta ????. Daca va zicea personajul asta ca l-a invatat pe Pele sa dribleze scriati si asta ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus