Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Club de vacanta in Limba Engleza- ProLanguage 2013

Clubul de vacanță în limba engleză- ProLanguage FUN & SMART invită toți copiii cu vârsta între 4 şi 14 ani să petrecem împreună o vară de neuitat, cu jocuri, interacțiune și distracție dar și de acumulare de cunoștințe noi, de dezvoltare de noi abilități.

          FUN & SMART 

Distractiv și inteligent! În jurul lumii în 10 zile cu National Geographic

Ne vom bucura împreună de atelierele de creativitate (desen, pictură, modelaj), vom fi mici actori la clubul de teatru, ne vom distra gătind și vom călători în jurul lumii prin intermediul documentarelor National Geographic pentru copii. Vom afla lucruri interesante despre animale, oameni, alte culturi și locuri fascinante!

Ne vom petrece vacanța de vară într-un mod plăcut și util, bucurându-ne de soare și ieșiri în aer liber! Vom fi mici exploratori ai mediului înconjurător, vom face experimente științifice, vom socializa și interacționa în cadrul unor cluburi inedite concepute special pentru copii, dezvoltându-ne imaginația, abilitățile artistice cât și de comunicare în limba engleză.

În funcție de temele zilnice, ne vom implica împreună în diferite proiecte și competiții în cadrul cărora vom învăța cum să lucrăm în echipă, cum să ne apreciem propriile aptitudini și succesul personal dar și cum să ne bucurăm de succesul altor colegi.

PROGRAM

Programul este conceput pe serii diferite, în funcție de vârstă, cu desfășurare într-un mediu ultra modern, pentru grupe de 12-15 copii, care vor primi toată atenția și căldura unor profesori pasionați de limba engleză, cu o vastă experiență în pedagogia copilului.

Tematica și activităţile propuse copiilor, urmăresc obiective specifice de învățare și de dezvoltare de noi abilități, de construire a unei atitudini pozitive față de sine și față de tot ce ne înconjoară.

Pentru a aduce diversitate, autenticitate și plus de valoare clubului nostru de vacanță, temele zilnice sunt diferite de la o serie la alta, în funcție de vârsta, abilitățile și interesul copiilor. 

•             copii cu vârste între 7- 11 ani și 12-14 ani (max. 15 copii):

1 iulie – 12 iulie 2013 şi 29 iulie – 9 august 2013

•             copii cu vârste între 4 – 6 ani (max. 12 copii):

15 iulie – 26 iulie 2013 şi 12 august – 23 august 2013                                                          

Ne recomandă experienţa de peste 7 ani a echipei noastre în organizarea programelor educaționale pentru copii.

Termen limită pentru înscrieri: 28.06.2013

LOCAȚIA DE DESFĂŞURARE: Sediul ProLanguage, str. Someșului Nr. 3, Ap.2, Sibiu.

CONTACT:  0744 795 396; 0269 250 090    

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 8 ani

Cand sunt programate activitatile (dimineata, dupa amiaza) ? Cate ore de activitati cuprinde o zi ?
Raspunde

ProLanguage

Acum 8 ani

Va invitam sa accesati www.prolanguage.ro pentru a afla aceste detalii. Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare si la datele noastre de contact pe care le veti gasi pe site-ul nostru. Team Assistant ProLanguage
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus