Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Mesaj de la Cotroceni: Presedintele Traian Basescu este recunoscator pentru titlul acordat de Sibiu

Purtătorul de cuvânt al Președintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a transmis ziarului Turnul Sfatului că președintele este recunoscător pentru titlul de cetățean de onoare acordat de Consiliul Local Sibiu în 2007 și că va anunța momentul în care va veni în Sibiu pentru a-și ridica distincția. ”Președintele României, domnul Traian Băsescu, este recunoscător pentru titlul acordat, de „cetățean de onoare al Sibiului”. Atunci când va fi programată o vizită a președintelui României, domnul Traian Băsescu, în județul Sibiu, pentru ridicarea acestui titlu, vom anunța negreșit și mass-media”, se arată în mesajul transmis de purtătorul de cuvânt al președintelui României.
Primarul Klaus Johannis a anunțat săptămâna trecută că titlul de cetățean de onoare va rămâne conferit președintelui Traian Băsescu, chiar dacă acesta nu a venit să-l primească oficial. Întrebat ce se întâmplă cu titlul acordat președintelui, în situația în care mandatul președintelui se va încheia anul viitor, Johannis a răspuns: ”Nicicum, rămâne așa în suspans. De ce să-l retragem? Noi am făcut un gest, dacă președintele nu a înțeles că trebuie să facă și el un gest nu a înțeles, asta e”, a declarat Klaus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

o fi ca \' n Rusia

Acum 10 ani

s - ar duce dar n - are invitatie...Nu a avut ocazia? Mai, da\' prosti ne crezi! Pofteste sa ti -o iei : ignorarea! (In cazil fericit)
Raspunde

criza

Acum 10 ani

se apropie zorzonelele bai basescule daca nu te opuneai numiri ca prim -ministru a lui K JOHANNIS acum eram in senghen si aveam o speranta de mai bine ,asa ai bagat pentru mofturile tale tara intru-n haos generalizat la pensie cu tine ,una de aia nesimtita de 400 roni si tu de ce te iubesc romanii asa de tare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus