Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Horst Klusch, propus pentru titlul de cetatean de onoare al Sibiului

Comisia pentru acordarea titlului de ”Cetățean de onoare al municipiului Sibiu” va propune aleșilor locali adoptarea unei hotărâri pentru desemnarea acestei distincții profesorului Horst Klusch (foto mijloc), membru al Consiliului științific al CNM Astra din Sibiu și publicist. În vârstă de 86 de ani, Klusch este un reputat colecționar și cercetător în arta ceramicii. De altfel, în urma pasiunii sale a rezultat ceea ce acum este cunoscut sub numele Târgului Olarilor, eveniment ale cărui prime 25 de ediții el le-a organizat. Adoptarea unei hotărâri privind desemnarea acestui titlu va fi supusă dezbaterii publice în cadrul ședinței Consiliului Local Sibiu programată joi.

Foto: hermannstaedter.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Mir

Acum 10 ani

Sunt socat ! Un sas cetatean de onoare al unui oras romanesc? Nu ma asteptam la asa ceva.
Raspunde

@ mir

Acum 10 ani

daca nu te asteptai, probabil ca esti socat! dar socat de felul tau, nu de o actiune absolout bine venita!
Raspunde

x

Acum 10 ani

un om deosebit....are tot respectul meu de roman. merita pe deplin
Raspunde

respect

Acum 10 ani

nu ai un pic de decenta fata de un om virsnic care a facut ceva pentru comunitatea in care traiesti ,priveste realitatea in ochi orasu asta e cladit de sasi mai lasa patriotardele astea ieftine si apucate de munca adevarata nu de dat din clanta la bani publici ca de acea teau votat cine tea votat
Raspunde

www

Acum 10 ani

pt. \'\'respect\'\': foarte bine zis, dar atentie la gramatica : te-au votat, te-a votat.
Raspunde

ne -a ramas

Acum 10 ani

un targ cu traditie (si fara cheltuieli desantate! Deh, austeritate comunista...) la fel cum Nae Ionescu ne - a lasat Festivalul de Jazz.Fara urmasi (doar epigoni) orasul l - a uitat? Daca Timisoara \"mustea \" de Jazz in anii 70 (oras cultural!), Sibiul datoreaza Festivalul unui om si iubitorilor din toata tara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus