Miercuri,
01.12.2021
Parțial Noros
Acum
3°C

Besoiu a demisionat din Consiliul Judetean

Consilierul județean Adrian Besoiu (PSD) a renunțat azi la calitatea de consilier județean, pe care o ocupă de mai bine de un mandat. Decizia lui Besoiu vine după ce el a fost ales drept președinte al Consiliului de administrație al Drumuri și Poduri SA, societate al cărei unic acționar este Consiliul Județean Sibiu – funcția de consilier județean fiind incompatibilă cu cea de președinte al CA al DP SA.
”Am decis să fac acest pas pentru că am așteptat o schimbare la această societate și am nevoie de activitate. Are o foarte mare importanță, pentru mine, ceea ce s-a petrecut în ultimele luni la această societate”, a declarat Adrian Besoiu (foto).
În primăvara acestui an, conducerea SC DP SA a fost schimbată, în locul lui Mircea Vălean fiind promovat Nicolae Muntean, cel care, până atunci, conducea Serviciul de administrare drumuri și poduri din cadrul CJ Sibiu. În urma acestei schimbări au fost publicate mai multe rapoarte care indicau faptul că, în mandatul vechiului director, costurile de achiziție ale unor materiale erau mult peste media celor practicate pe piață.

Din CA al Drumuri și Poduri SA vor mai face parte, în urma hotărârii Consiliului Județean de azi, Iordan Nicola (secretar al CJ Sibiu), Ioan Stoica (director al Direcției economice din CJ Sibiu), Cristian Bucura (directorul Urbana SA Sibiu) și Mihai Marin (administrator al Bledinger SRL Sibiu).

Locul devenit vacant în urma demisiei lui Adrian Besoiu ar urma să fie ocupat tot de un reprezentant al PSD. Pe listele de candidați din 2012, social-democratul aflat ”la rând” este Ovidiu Hădâmbaş, președinte al TSD Mediaș.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Ilie Voinica

Acum 8 ani

Oare s-o pricepe cetateanul Besoiu Adrian (PSD) SI la drumuri??!?!?
Raspunde

mitica de la gara mica

Acum 8 ani

trebuie oare sa se priceapa?cred ca e vorba doar de CASCAVAL.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

nici o pierdere...
Raspunde

general

Acum 8 ani

asta este sport national din leafa se traieste greu fie ia si bugetara ,obrazu subtire cu cheltuiala se tine ,lucru acesta este generalizat indiferent cum se numeste persoana
Raspunde

Cretu

Acum 8 ani

Cindrea i-a dat sinecura sa scape de limbut din CJ.Sa se auda numai el. Oricum,plin de sine si laudaros ca asta rar de vazut. Si,probabil, ciripitor la secu\'. Trasatura de familie.
Raspunde

cunoscator

Acum 8 ani

Doamne ajuta ca a plecat gura-mare asta de ipohondru ca pe unde a fost numai de.....s-a facut.Nu-i nimenea ca el,vai mama lui de...
Raspunde

simona

Acum 8 ani

acus se pensioneaza cea e cam batraior si scapam de el!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus