Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Primaria Copsa-Mica a amenjat un spatiu pentru picnic si gratare

Primăria Copşa Mică a amenajat un spațiu pentru de localnicii amatori de petrecerea timpului in aer liber, denumit zona de picnic „Izvor”. Cu această ocazie, primarul Daniel Mihalache a ținut să roage cetățenii care vor alege să utilizeze facilităţile din zona de picnic, să respecte regulile de funcţionare, să nu distrugă obiectele de mobilier (foişoare, toaleta, cişmea, grătare etc) şi să aibă un comportament decent, fără muzică ascultată la maxim. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi ca la încheierea activităţilor din zona de picnic, să colecteze selectiv toate resturile de mâncare, ambalaje etc. și să le depună în containerele special amenajate.

În același timp, primăria Copşa Mică a anunțat că în oraș sunt interzise activităţile de picnic şi asimilate acestora pe domeniul public al oraşului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ion Iliescu

Acum 10 ani

Copşa Mică nu are cratimă. In rest, numai de bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus