Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Antonia si Alex Velea concerteaza in Piata Mare, la Miss Models International

Considerată una din cele mai frumoase artiste din România, Antonia se alătură proiectului Miss Models International și va cânta pe scena marii finale a concursului organizată la Sibiu pe 12 iulie.

Artista va forma un cuplu de senzație cu Alex Velea, alături de care va cânta pe scena amplasată în Piața Mare, în fața a mii de oameni.

Apariția Antoniei este cu atât mai interesantă cu cât, la rândul ei, a lucrat ca model în Statele Unite ale Americii, țară de unde provine acest concurs de frumusețe.

În ultimii opt ani, finala competiției a avut loc la New York, acum fiind pentru prima dată când organizatorii au decis să externalizeze evenimentul, alegând Sibiul ca și oraș gazdă.

Proiectul va promova astfel România, și Sibiul în mod special, ca destinație turistică și culturală la nivel internațional în Statele Unite ale Americii și în toate țărilor ale căror reprezentante intră în competiție.

Timp de 7 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Mai mult, fotografiile realizate în fața și în interiorul celor mai reprezentative locații cu potențial turistic din Sibiu și din împrejurimi vor compune Miss Models International Calendar, o publicație care va fi promovată în țările de origine ale participantelor.

Miss International Models este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

român

Acum 9 ani

Afară cu soliştii vocali de origine ţigănească din municipiul Sibiu!!!Alex Velea, dacă ţii la viaţa ta, renunţă la concertul din Sibiu!
Raspunde

cior_ditoru

Acum 9 ani

mai bine sa cante decat sa fure
Raspunde

deomstene

Acum 9 ani

Cati aplaudaci retardati o sa fie la mascarada aia. Poti deduce usor gradul de cultura al sibienilor ..
Raspunde

Oana

Acum 9 ani

Cine nu-l place sa nu vina la concert,este mult mai simplu
Raspunde

***www.libertatea.ro/detalii/articol/antonia-p

Acum 9 ani

odul în care Antonia vorbește limba română lasă de dorit. Vedeta este incoerentă în exprimare în majoritatea interviurilor, iar recent a fost protagonista unei noi gafe. Aceasta a spus că este ”energetică”, în loc de ”energică”. ”Am transpirat toată, am dat tot din mine. Este a doua oară pentru mine aici și de fiecare dată simt atât de multă energie. (Energia, n.r.) Mi-o iau de la lume. Ei îmi transmit. Când văd că sunt acolo cu mine sunt cea mai energetică (corect energică, n.r.). Am trei nominalizări la MTV, sper să nu greșesc”, a declarat Antonia pentru emisiunea ”Draga mea prietenă”. Și Alex, cel despre care presa susține că ar avea o aventură cu frumoasa cântăreață, pare să fi chiulit de la orele de română. Pe spatele artistului tronează un tatuaj uriaș cu mesajul ”Dumnezeu e, cu mine”. Problema este însă virgula care apare între predicat şi complement Titlul piesei ”Minim doi” este o altă dovadă a faptului că artistul nu stă prea bine la acest capitol, corect fiind ”Minimum doi”.
Raspunde

arianul

Acum 9 ani

MOARTE ȚIGANULUI!!!!
Raspunde

john

Acum 9 ani

pacat de antonia pt ca s-a cuplat cu un tuciuriu neica-nimeni cum e velea mai bine-si vedea de familie si de vincenzo dar probabil italianul si-a dat seama de ea ca-i prea cuurvvistina ...rusinica antonia
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus