Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Vestea buna: O sa jucam volei pe plaja in Piata Mica!

Organizatorii turneului de baschet 3X3 Sibiu Streetball pregătesc pentru sfârșitul lunii august un eveniment în premieră la Sibiu: un turneu de volei pe plajă ce se va desfășura în inima orașului.

La Sibiu Sands sunt așteptate în jur de 30 de echipe, atât profesioniste cât și de amatori, iar pentru  amenajarea spațiului vor fi aduse în Piața Mică câteva tone de nisip, în vreme ce spectatorii vor putea urmări totul din tribune. În plus, meciurile vor acompaniate de numeroase demonstrații, muzică și evenimente pentru public. Accesul va fi liber.

”La sfârșitul verii, în 30 august, vom organiza pentru prima data în Sibiu un turneu de volei pe plajă. Proiectul se numește Sibiu Sands, o să aibă loc în Piața Mică, și vom transforma o parte din acel spațiu într-o plajă adevărată, cu nisip, echipamente omologate și gradene pentru public. Ideea de bază este să oferim publicului calitate, Sibiul s-a obișnuit deja cu evenimente de cel mai înalt nivel și oamenii sunt foarte riguroși în a aprecia ceva de bun gust. Avem în echipa de organizare și doi foși voleibaliști de performanță și suntem convinși că va fi un eveniment deosebit”, a declarat Andrei Dinu, unul dintre organizatorii Sibiu Sands.

Mai multe detalii despre Sibiu Sands vor fi făcute publice în viitorul apropiat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

O . K .

Acum 10 ani

ESTE FOARTE O.K !!!
Raspunde

Veste buna?

Acum 10 ani

Am crezut ca scad impozitele. Pe banii publici jucam volei pe nisip? Ha ha , asta e ca o gluma proasta.
Raspunde

Ion

Acum 10 ani

Unde se pot vedea echipele inscrise ?
Raspunde

alex

Acum 10 ani

Nu e chiar asa o veste fantastica stimati redactori... Beach Volley se joaca in Sibiu de ani buni!
Raspunde

K.Samuel

Acum 10 ani

@Veste buna?: Tu esti o gluma proasta....
Raspunde

horsti

Acum 10 ani

o gluma proasta esti mai Samuel cel de la 2 are dreptate romanii abia o mai duc de pe o zi pe alta din cauza acestor nemernici care ne conduc si tie iti mai arde de beach volley rusinica la fata ta de loser
Raspunde

dave

Acum 10 ani

foarte tare!
Raspunde

Diana

Acum 10 ani

Unde te poţi înscrie?
Raspunde

just_m3

Acum 10 ani

2 si 6......nu vreti voi sa emigrati ? Daca tot mori de foame dispari naibii din tara si nu te inmulti aici ! Scapa Romania de un idiot !
Raspunde

sibiu

Acum 10 ani

jucatorii amatori se pot inscrie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus