Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Vedeta din vecini: Florea Gheorghe si echilibrul nasului

Din 18 iunie, matinalul «Ce bună-i dimineața!» de pe Antena1 Sibiu a dat startul unei noi rubrici-concurs. Impactul a fost unul pozitiv, iar cei doi realizatori, Alexandra Blejan și Alex Bica sunt pe cale să vă prezinte și alte talente deosebite ale sibienilor.  
Primul venit a fost Nick Herciu, care a făcut dintr-un sport extrem pentru unii, o pasiune deosebită pentru care se antrenează deja de 5 ani. Ultima vedetă din vecini este Florea Gheorghe. ”Este un om care face din incredibil. Este echilibrist și reușește să țină pe nas diferite obiecte: o bârnă de 2 metri, un cuțit, o drujbă, un baros sau o farfurie, un pahar și chiar o pungă de plastic. Este incredibil” spune Alexandra Blejan. ”Mai multe detalii despre Florea Gheorghe, aflați din ediția de marți, 16 iulie, de la 07:00 la 08:00 pe Antena1 Sibiu  dar vă vom prezenta săptămânal câte doi oameni care au pasiuni deosebite și care au avut curaj să ni le arate tuturor. Ceea ce va sfatuim pe toți”, a declarat Alex Bica
Vineri, 19 iulie 2013, Florian Lutic, cel de-al patrulea participant la ”Vedeta din Vecini’’ ne va arăta toate secretele rachetelor în miniatură din hârtie și lemn.
”Ce bună-i dimineata!” este singurul matinal local, care se difuzează zi de zi, în direct, între 07:00 si 08:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

nelu

Acum 10 ani

am plans
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus