Sâmbătă,
04.02.2023
Ceata
Acum
-0°C

DOMINO concerteaza in week-end la Peninsula

Trupa sibiană DOMINO concerteaza în acest week-end în cadrul Festivalului Peninsula de la Cluj. Sâmbătă, 20 iulie, începând cu ora 21:00,  pe scena „Bruno Unplugged WineYard” sau Curtea Vinului, cum a fost denumită de organizatori, se va auzi și varianta rock a piesei „Bun îi vinul ghiurghiuliu”, interpretată în stilul caracteristic de sibienii de la DOMINO, în combinația de țambal, tobe și chitară bas. Alături de ei, pe aceeași scenă, pe perioada festivalului vor mai concerta Ada Milea, Grimus și Țapinarii.

“Curtea Vinului” este una dintre cele mai noi locații de la Peninsula, o zonă amenajată cu mult bun gust și simț artistic, o zonă mai degrabă elitistă,“un loc unde starea de bine să guverneze în acorduri de muzică, poezie, dansuri, imagini, pe fondul consumului de bauturi atent selecționate ” așa cum o descriu organizatorii evenimentului. Pe lângă concertele oferite „peninsularilor”, în zona în care vor concerta cei de la DOMINO, vor avea loc evenimente variate: workshopuri de fotografie de concert, lansări de carte, va fi amenajată o bibliotecă mobilă, vor fi organizate expoziții de artă digitală și proiecții de filme documentare oferite de studioul ASTRA Film din Sibiu.

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Este unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică din România și cel mai mare la care e invitată trupa sibiană, lansată abia la începutul acestui an, la Târgul de Turism de la Viena. La doar șase luni de la lansare, DOMINO cântă în deschidere la Zdob și Zdub. Trupa îi are în componență pe Romulus Cipariu – țambal, voce, Sebastian Marcovici – chitară bas, voce și Valentin Oancea – tobe. Stilul lor se încadrează în categoria rockului alternativ, cu foarte multe influențe, mai ales din sfera folclorul românesc.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus