Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
13°C

ULBS despre programele de licenta propuse spre lichidare: Decizia Ministerului nu afecteaza admiterea!

Reprezentanții Universității ”Lucian Blaga” au luat astăzi atitudine în legătură cu anunțul Ministerului Educației ca 183 de specializări din 37 de instituţii de învăţământ superior din ţară sunt propuse să intre în lichidare, 21 dintre acestea aparținând ULBS.

”Decizia Ministerului Educației Naționale de a lichida anumite specializări ale unor universități nu afecteaza în nici un fel admiterea la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu. Nici una dintre specializările scoase la concurs de ULBS nu se află pe lista specializărilor ce urmează a fi lichidate. Candidații la admiterea la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu nu au de ce să își facă griji, oferta noastră educațională rămâne neschimbată, toate specializările fiind acreditate sau autorizate”, au anunțat astăzi reprezentanții ULBS.

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior Mihnea Costoiu  a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că 183 de specializări din 37 de instituţii de învăţământ superior din ţară sunt propuse să intre în lichidare, pe baza rapoartelor de evaluare întocmite de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

La Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu sunt vizate 21 de specializări, dintre care 16 la IF, printre care Etnologie, Asistenţă dentară, Moaşe, Horticultură şi Utilaje pentru textile şi pielărie.

Până în prezent, nu mai puțin de 3524 de absolvenți s-au înscris la facultățile ULBS, sesiunea de admitere fiind în desfășurare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus