Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Procesul ANI vs. Johannis. ”Nu am avocat”

Primarul Klaus Johannis susține că se va reprezenta singur în procesul pe care i l-a intentat Agenția Națională de Integritate (ANI). ”A fost un termen, fără citație, nu am cerut eu, a cerut ANI. (...) Nu am citit motivația. Nu am avocat, este iarăși o poveste de tip blogosferă. Nu am avocat, cum nu am avut nici în procesul trecut. Întâmpinările și adresele le semnez în nume propriu. Mă consult doar cu juriștii din primărie”, a declarat Johannis, joi, în cadrul unei conferințe de presă.
Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Johannis, alături de alți primari din județele Sibiu și Brașov, a fost declarat în stare de incompatibilitate de ANI, deoarece deţine simultan funcţia de primar al Sibiului şi reprezentant al municipalităţii în Adunarea Generală a Acţionarilor a societății SC Apă Canal. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

unu\'

Acum 10 ani

Deci de aia nu se prezinta juristii la procese,au altele pe cap?
Raspunde

bravo

Acum 10 ani

din acesta cauza sa facut frate cu dracu . Face exceptie circa 19 favorizati . Nu sar putea sa-mi de-a si mie o casa , pe linga cea ce o am eu. Are buzunare si miini de popa , sa-i ia ampretele .
Raspunde

bzn

Acum 10 ani

Plictiseala mare pe aici... Iohannis, Joesph... Joseph, Iohannis... De Omar nimic-nimic? Apropo, papagalul ala de Miscoci, pe care l-ati facut erou local, stia despre cacealmaua cu rapirea din Irak, o inscenare ordinara initial... abia mai tarziu s-a ingrosat gluma. Stia si tuta aia de Marie Jean Ion, doar Ohanesian a picat de fraier.
Raspunde

@bzn

Acum 10 ani

petarda asta cu Omar au inghitit-o multi fraieri la vremea respectiva ,eu cred ca a fost cea mai mare diversiune din ultimii 10 ani si ghici cine a iesit deasupra la urma hotul de Baselu se mai vehicula si faptul ca in spatele acelei asa zise rascumparari a fost o mare spalare de bani ,mule zeci de mil de euro au fost scoase din tara ,cand am vazut azi stirea despre omar m-a bufnit rasul ,inseamna ca propaganda basista nu mai are ce sa dea prostimii de rumegat,asta e Romanica o tara plina de prosti care inghit orice vrajeala de la marinaru chior si de la serviciile secrete ....pacat ,ne meritam soarta pt ca suntem unici la prostie in Europa
Raspunde

bzn

Acum 10 ani

Asa este, asa-zisa rapire era un pretext ca sa iasa Omar din Romania, avea interdictie!, cu o suma mare de bani pentru \"rascumparare\". Doar ca pana la urma au ajuns cei trei romani pe mainile unor rapitori adevarati si s-a stricat scenariul.
Raspunde

@bzn

Acum 10 ani

am vazut recent la stiri ceva interesant ,Baselu ,cu ajutorul acestui agent secret dubios numit Omar ar vrea sa-l discrediteze pe Ponta si pe Usl-isti ceea ce nu m-ar mira la cat e de diabolic acest marinar care a reusit in 9 ani sa faca praf si pulbere tara asta candva bogata
Raspunde

un tantalau zicea

Acum 10 ani

daca statea acolo , teroristi ii lua si malaiul din Romania cu familion cu tot . Asa se rezolva clar si simplu : ii da 22 ani , face 2 ani si 22 zile , ramine si cu bani sute de milioane euroi , familionu bine mersi , afacerile au mers in continuare , le-a facut avocati , iar prosti ramin cu buza umflata . Alti cu malaiul . Sa-l faca ministrul justitiei la noi .
Raspunde

@7

Acum 10 ani

ba dar chiar ministrul justitiei hai ca n-are stofa ,mai bine sa-l faca directorul SRI
Raspunde

fanfan

Acum 10 ani

bai astia ne ia de prosti de vreo 24 de ani ,ce este normal in tara asta fosti comunisti invatati cu raportari de recolte bogate la hectar si o industrie care duduia ,de iam speriat pe cele mai mari puteri economice ,acum nu mai este ochiu si timpanu este ani cum apare unu incomod si deranjaza matrapalzicurile facute de ei incepe prigoana bai astia de la ani deveniti comici si josnici lati confundat pe johannis cu miki spaga ,adrian nastase ,berceanu ,videanu ,boc etc din panopplia infractorilor pe astia cautati vedeti cine a luat spaga aia mare de se numeste bechtel si alte tunuri uriase date de interlopi astia care au condus tara de 24 ani nu duceti lucrurile in derizoriu ca s-a vada lumea ca lucrati luati cite un primarel ca vezi doamne este icompatibil ,ba la voi in casa cine administreaza banu vecini ,pai daca este primar nu trebuie s-a stie de fiecare leu unde se duce ,lati gasit pe johannis tap ispasitor pentru toate jafurile care leati facut in tara ,ba intro democratie adevarata ridea si curcile de voi nu va vedeti birna din ochi dar vedeti aschia din ochi altora ,orcum cu toata pacaleala care o incercati s-a aratati cit de dreapta este justitia pentru intrarea in senghen nu tine ,luati ghearele de pe johannis
Raspunde

@ fanfan

Acum 10 ani

\'ra-i a dracului de anlfabet, sa te te duci in klausul nostru cu iohanusul tau cu tot! e hotz ba si ala, la fel ca romanii pe care-i priveste de sus!
Raspunde

cugetator

Acum 10 ani

in fruntea tari se afla reprezentanti ai sri unguresc , urmariti de securitatea noastra care se face ca lucreaza , dormind in pantofi de lac , asistind la distrugerea tari si tot ce este Romanesc . U D M lucreaza chiar daca nu este in guvern , mult mai bine . Alti ce nu au putut sa faca in doua razboaie mondiale , au facut diplomatic si bancar , cu hirti verzi , tiparite la ei in batatura .
Raspunde

@ cugetator

Acum 10 ani

si sasii vostri iubiti sunt pe aceeasi baricada cu bozgorii, dintotdeauna au fost prieteni si aliati....
Raspunde

oficial

Acum 10 ani

juristii din primarie ar trebui sanctionati pentru avocatura ilegala
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus